Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehet köztünk valami?

Lehet köztünk valami?

Figyelt kérdés

Év elején új földrajz tanár jött a sulinkba. Kb olyan 26 éves lehet. Nagyon helyes pasi, bnőimmel mindig őt nézzük szünetekbe. Fél évtől elkezdett nekünk földrajzot tanítani, előtte más tanár tanított de bizonyos okokból felmondott. Azt vettem észre h velem mindig engedékenyebb volt mint a többiekkel, meg amikor diktál valami szöveget, mindenki ír és hirtelen felszoktam nézni, mindig rám mosolyog. Egyik nap amikor sétáltam a városban elkezdett esni az eső, beálltam a buszmegállóba. Ő arra jött motorral, megállt mellettem és megkérdezte h hazavigyen-e? Igent mondtam, mért is ne hisz nem vad idegen. Nem akartam a derekát fogni szóval hátul kapaszkodtam, de észrevette és azt mondta h nem harap és nyugodtan megfoghatom.. hát jóó. Hazavitt, tiszta víz voltam már. Amikor leszálltam a motorról megszólalt: nagyon aranyos vagy így! Csak néztem rá. annyit mondtam h : köszönöm h hazahozott! majd megfordultam h elinduljak.. de megfogta a kezem és megkérdezte h nem akarok-e neki vmit adni amiért hazahozott? néztem rá hogy mit akarhat ez.. erre nyomott egy puszit az arcomra.. Ezután megfordultam és bementem.Azóta suliba mindig odajön hozzánk beszélgetni, rám kacsint meg ilyenek.. Valamit akar tőlem? Vagy csak ennyire megkedvelt? És ha tényleg tetszenék neki akkor lehetne róla szó h összejövünk? Kérlek segítsetek :) nem tudom mit higgyek . Köszönöm :)

17/L

2010. máj. 12. 19:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem csak unatkozol azért írtad ezt mind le, közben pedig tudod a választ. Indíts blogot, én is azt tettem.
2010. máj. 12. 19:26
 2/2 anonim ***** válasza:

hát végülis szerintem miundenképpen bejössz neki :D

te döntsd el, hogy akarsz-e valamit vele.

2010. máj. 12. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!