Ki az a FIÓKA? Nagyon érdekelne.
Figyelt kérdés
Nos, igazából csak azért kérdem, mert számomra ez az első olyan graffiti amin el kezdtem gondolkodni, mert ugye már olyan sok helyen láttam kint.Érdekelne, hogy miért pont fióka? És ki ez egyáltalán? Ha maga fióka is feljön megnézni a kérdésemet, szívesen várok választ tőle.:D
Bár erre csak ő tudna válaszolni...
2010. máj. 12. 19:01
1/8 anonim válasza:
Én is nagyon sok helyen láttam már!:D de fogalmam sincs ki ez.
2/8 anonim válasza:
ifj, madar istvan, muvesz a ligetben el
3/8 anonim válasza:
remélem vki ideirja a választ mer engem is nagyon érdekel már pár éve eszembe jutott ez mer minden kerületbe látok fioka feliratot söt bp en kivül is :O
4/8 anonim válasza:
Én valami N33D.? -et látok nagyonsok helyen :D
5/8 A kérdező kommentje:
Úgy látom, titeket is érdekel, úgyhogy remélem mostmár beavat valaki minket.:D
2010. máj. 12. 19:41
6/8 anonim válasza:
Fioka mára már diplomás ember, saját cège van ès nem fúj már! (Sajnos)
Kèrdezzetek ha mèg èrdekel valaki ;)
7/8 anonim válasza:
Egyèbkènt a H-Girls CREW is megszünt, pont nemrèg. Sofie vitte de elköltözött Olaszországba :( idèg kèszült az utolsó rajz Bèkáson a Hèvnèl H-Girls - Rats
8/8 anonim válasza:
Valaki tud valamit Gep esk ről,kami ról,mókusról valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!