Vágdosásos hegeket mivel lehet eltüntetni?
Figyelt kérdés
Pár hónappal ezelőtt lelkileg tönkretettek, mindenki ellenem fordult és én ezt már nem bírtam. Pengét vettem a kezembe és sajnos megtörtént. Tanácsokat szeretnék kérni mivel lehet eltüntattni esetleg elhalványitani. Tudom hülye voltam, úgy hogy ezek az emberek akik ezt szeretnék elmondani inkább ne kommentáljanak.2017. ápr. 3. 16:35
1/5 anonim válasza:
Ha nagyon mélyre vágtál akkor már sehogy nem tudod eltüntetni ha meg csak halványan "karcoltad" akkor idővel el múlik mind a macska karmolás
2/5 A kérdező kommentje:
Hát kettő van kicsit mélyebben. Csak ugye jön a nyár és a szüleim nem tudják. Érdemes lenne az anyukámmal megbészelni??
2017. ápr. 3. 17:12
3/5 anonim válasza:
ha nem tudod karkötővel takarni végső esetben, akkor beszéld meg vele
4/5 anonim válasza:
Attól függ hogy milyen mélyre vágtad
5/5 A kérdező kommentje:
Nem vágtam annyira mélyre
2017. ápr. 9. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!