Hogy tudom eltüntetni FB keresőjéből az egyik ismerősöm nevét?
Ha lenyomok a keresőben egy "K" betűt, máris megjelenik a volt barátom neve. Így ünnepek előtt nagyon nem jó látvány!
Sőt, nem sok emberre keresek rá,de megnyitom a keresőt,még a "K" betűt se kell beírnom, máris ott van az előzményekben, felugrik lehetőségnek.
Köszönöm,ha valaki tudja.
Nagyon vicces vagy!!!
Tudtam, hogy valami szórakozott komment előbb befut,mint valami értelmes, segítő válasz.
Még mindig várom a választ a FACEBOOK-os kérdésemre. Azért kösz,hogy jöttél szórakoztatni!
Ha nem írod bele a kérdésre, hogy mire gondolsz, akkor ne lepődj meg, hogy nem tudjuk kitalálni.
Egyébként a keresésnél bal felső sarokban rámész a "legutóbbi keresések" mellett, hogy "szerkesztés" és ott jobb oldalon "keresési előzmények törlése".
Kulcsszónak kiírtam a FACEBOOKOT.
De amúgy is,aki elolvassa a kérdést, az egyből Facebook-ra asszociál. Vagyis az emberek nagy része.
De ettől függetlenül köszönöm szépen a segítséged, hála neked sikerült. Szép estét!
Ugyanez a problémám.
Esetleg azóta van rá megoldás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!