Szerintetek nekivágjak? (bővebben a kérdés alatt)
Nem vagyok benne biztos, hogy ez a megfelelő kategória ennek a kérdésnek, de nem találtam jobb opciót.
Szóval, arról lenne szó, hogy szeretek írni. Főleg verseket, de egy csomó regényötletem is lenne. Ezzel nincs is gond, de ha hosszabb történetet kezdek el írni, egy idő után elbizonytalanodom. Mindíg jön egy afféle mélypont, ahol úgy érzem nem éri meg folytatni, és rendszerint ettől elvesztem a lendületemet is és nem folytatom a történet írását. Viszont lendület, motiváció és lelkesedés nélkül hihetetlenül silány, unalmas és vontatott amit írok. Nem beszélve arról, hogy olyankor csupa közhelyekről kezdek el írni.
A végső kérdésem igazából az, hogy lenne-e valakinek valami javaslata, hogy miként tudnék lendületesen túllenni ezeken a mélypontokon úgy, hogy az nem megy a story kárára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!