Hogyan készítsük ki a tanárunkat idegileg?
A helyzet az, hogy egy vagy több tanár kiidegelése nem szaktanári/egyes lesz, hanem igazgatói... tapasztalatból tudom. A mi osztályunk valamiért nagyon értett ehhez.
Meg egyébként, értem én, hogy szar nálunk is hasonló volt az egyik tanár, de mivel már nincs sok hátra a suliból nem fogtok kapni semmilyen új ofőt. Nem mondom, hogy nem lenne jó buli, csak éppen semmi értelme, mert csak rosszabb lesz, mivel biztos vagyok benne,hogy nem kaptok új tanárt. Próbáljátok meg a szüleitekkel megbeszélni, aztán ők fogjanak össze+ szóljatok a többi tanárnak (mindenkinek aki tanít titeket panaszkodjatok neki) + igazgató/igazgató helyettes... Ha mindenkinek elmondjátok a tanáriban ez lesz a téma (pletykások ám ők is) és számon fogják kérni... ettől valszeg fel megy benne a pumpa :) Sajnálom,hogy csak ennyivel szolgálhatok de a fent említettek miatt, tényleg nem valószínű,hogy elértek bármint is... :/ De azért drukkolok!
Ui: Bocsi, hogy hosszú lett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!