Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ezek a dohánycégek normálisak?

Ezek a dohánycégek normálisak?

Figyelt kérdés

Most vettem egy nagycsomag dohányt és a csomagolására valami iszonyúan undorító lecsonkolt elüszkösödött fekete gennyes végtag lábujj csonkokat raktak ki. Leírhatatlan milyen gusztustalan, el is ment az étvágyam. Miért raknak ki ilyeneket? Hülyék ezek?

Mert ha még kiírják hogy a dohányzás káros jól van, de ilyen teljesen gusztustalan okádék dolgokat miért raknak a csomagolásokra?

Felháboritó

2017. márc. 31. 17:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
82%

Az odáig jogos hogy a cukros üdítők vagy a gyorskaják is károsak. De a dohányzással mégsem lehet egy kalap alá venni őket, méghozzá a mennyiség miatt. Mert egy átlagember elmegy mondjuk évi 5-10 alkalommal a Mekibe, de egy átlag dohányos évi 365 napon át szívja a cigijét.

És persze, sajnos vannak példák arra is, hogy mondjuk kólafüggő lesz valaki, és olyan dohányos is van aki kéthetente szív el egy szálat, de ezek pont a szélsőségek, amik elütnek az átlagtól. Ha átlagot nézünk, akkor bizony az átlag dohányos nagyságrendekkel nagyobb mértékben károsítja magát mint az átlag kólafogyasztó.

2017. márc. 31. 18:39
 12/24 A kérdező kommentje:

Oké és neked mi közöd is van hozzá hogy ki mennyire károsítja magát? Te majd otthon a fotelből megmondod másoknak mit tehet és mit nem?

Amúgy az alkohollal mi van? Ezerszer károsabb mint a cigi.. Jól betalált itt némelyiknél a cigisek elleni uszító kampány.

2017. márc. 31. 18:49
 13/24 A kérdező kommentje:
10# Te is ilyen leszel ne aggódj :D A dohányfüst az összes méreganyag csak kis részét teszi ki ami bekerül a szervezetedbe :)
2017. márc. 31. 18:52
 14/24 anonim ***** válasza:
82%

Te mióta vagy ilyen üldözési mániás?

Semmi közöm hozzá, konkrétan le is írtam hogy engem aztán nem érdekel hogy dohányzol-e vagy sem.

Csak a gondolatmeneted hibáira mutattam rá a dohánytermékekre helyezett képekkel kapcsolatos kifakadásodat illetően.

2017. márc. 31. 18:53
 15/24 anonim ***** válasza:
82%

Méreganyag és méreganyag között is van különbség, okoska! Amit a kocsik kipöfögnek, az nem dohányfüst, tudod!

Egyébként meg erre már a másik válaszoló is rámutatott, hogy így is van elég káros hatás ami éri a szervezetet, minek terhelné az ember akkor tudatosan még többel önmagát és a közvetlen környezetét is? Ha csak minden százból egy ember teszi le a dohányt a képek miatt, már bőven megérte a dolog.

2017. márc. 31. 19:39
 16/24 A kérdező kommentje:
15# Elmondanád okoska hogy te otthon a fotelből mi alapján írod elő másoknak mit tehetnek és mit nem? Jah és egyvalamit diszkriminálsz másokat meg nem, szóval süt a kettős mérce...
2017. márc. 31. 19:57
 17/24 A kérdező kommentje:
Amúgy meg a kipufogó füst vagy a szmog is pont ugyanannyira káros mint a cigi.
2017. márc. 31. 20:01
 18/24 anonim ***** válasza:
76%

"Jah és egyvalamit diszkriminálsz másokat meg nem, szóval süt a kettős mérce..."

Honnan tudod te hogy én mit diszkriminálok és mit nem? Max annyit tudhatsz hogy a dohányzásról negatív véleménnyel vagyok, ellenben semmilyen más kérdésben fongod sincs arról hogy milyen elveket vallok!

És még te háborogsz itt a fotelból okoskodásról, ez hülye... XD

2017. márc. 31. 20:02
 19/24 A kérdező kommentje:
Dohányosokat diszkriminálod azzal hogy ezt üldözöd más mérgező, önkárosító dolgokat meg meghagysz, valamint náciként akarod megmondani otthonról ki mit csinálhat.
2017. márc. 31. 20:15
 20/24 anonim ***** válasza:
76%

Nofene, tán a dohányzás a szövegértelmezési készséget is károsítja?

Honnan tudod te hogy én mit diszkriminálok és mit nem? Max annyit tudhatsz hogy a dohányzásról negatív véleménnyel vagyok, ellenben semmilyen más kérdésben fingod sincs arról hogy milyen elveket vallok!

2017. márc. 31. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!