Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy tetszik ez a kép?

Hogy tetszik ez a kép?

Figyelt kérdés
[link]
2010. máj. 11. 23:58
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Koszonom szépen a választ!Hát lehet nem fogod elhinni de nekem se tetszenek szinte soha amit csinálok.Idegeskednek is rajta ,hogy miért mondom mindig azt.De sztem jobb mintha el lennék szálva magamtol es mindent tokéletesnek találnék mert úgy már nem lenne esélyem fejlodni se.Talán egyszer eljutok arra a szintre ,hogy tetszeni fog amit csinálok:D
2010. máj. 12. 10:13
 12/22 anonim válasza:
Nagyon tetszik, tehetséges vagy! :)
2010. máj. 13. 16:25
 13/22 A kérdező kommentje:
koszike aranyos vagy!:)
2010. máj. 13. 16:25
 14/22 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik.
2010. máj. 13. 16:33
 15/22 A kérdező kommentje:
hát mindenkinek nem tetxhet:)de azért koxike:)
2010. máj. 13. 16:36
 16/22 anonim ***** válasza:

Nekem nagyonis tetszik!:)

Én is művészlélek vagyok, és nagyra tartom azt, aki ehhez ért/evvel foglalkozik!

Tetszenek a képen a meleg színek is!:)

Csak így tovább!;)

17/L

2010. máj. 13. 17:32
 17/22 anonim válasza:
Szerintem szép és jó látni, hogy a negatív kommenteket is elfogadod :)
2010. máj. 13. 18:10
 18/22 A kérdező kommentje:
koszonom mindenkinek a kommentet.minden embernek más az izlése más tetszik neki..perxe elfogadom mert el kell fogadni..és sztem abból csak tanulni lehet ha valaki negativ kommentet mond..de végulis festhetek akarhogy mindig lesz valaki akinek nem fog tetszenni..ez ellen nem lehet semmit sem tenni:)de probalom mindig a legtobbet kihozni magambol..
2010. máj. 13. 18:15
 19/22 anonim válasza:
Ez a beszéd, sok sikert :)
2010. máj. 13. 18:29
 20/22 anonim ***** válasza:

Ismered Michelangelo freskóit a Sixtus-kápolnában? (hát persze,hogy ismered,hisz ki ne ismerné??))

Ugye milyen szép? Nos Michelangelo sokáig nem volt elégedett a festményeire..Annyira pocséknak tartott egy-egy részt,hogy többször is átmeszeltette,újrafestette..

Pedig most nézve a festményeit szinte tökéletesnek látjuk..

Ezt csak azért írtam le,hogy tud a nagy festők azért lettek nagyok,mert soha nem voltak elégedettek!!Mindig jobbat akartak..Ha egy festményedre rögtön azt mondod.."Ez igen ez jó lett"".lehet,hogy nem is lennél jó festő..

Amit festettél nagyon jó lett..Mondom én aki nem tud festeni,aki még a pálcikaembert is rosszul rajzolja,de nagy rajongója vagyok a festészetnek...Biztos vannak hibák a festményeidben,de ez nem baj..Így tudod mindig még jobban fejleszteni magad..

Tényleg foglalkozz evvel,mert te olyasmit tudsz csinálni amiért mások csak álmodoznának...Tanulj tovább,legyél továbbra is elégedetlen,és legyél később sikeres,aki szebbnél-szebb alkotásokra képest!

Sok sikert neked!

2010. máj. 13. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!