Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy tetszik ez a kép?

Hogy tetszik ez a kép?

Figyelt kérdés
[link]
2010. máj. 11. 23:58
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
nekem kicsit elvont
2010. máj. 11. 23:59
 2/22 anonim ***** válasza:
sunáznám az alsó pics*t
2010. máj. 12. 00:01
 3/22 anonim válasza:
Tetszik! Igaz modern, de nem az a "lökjünk oda minden színből, keverjük össze a vásznon és jól van" kép. Nyilván nem egy realista módon megfestett alkotás, de összességében van mondanivalója, értelme.
2010. máj. 12. 00:02
 4/22 A kérdező kommentje:
koszi a válaszokat:)
2010. máj. 12. 00:14
 5/22 anonim ***** válasza:

Ezt te festetted?

Én laikus vagyok,vagyis nem tudok festeni,de imádom a festményeket nézni akár órákon keresztül..Laikusként én csakis azt látom ami a szememnek is szép,ami valahogy megfog..

Ez a kép szerintem nagyon szép..Azért kérdeztem,hogy te festetted-e mert ha igen akkor nagyon tehetséges vagy!!(egy kicsit irigykedem is,mert egy áldás ha valaki ilyen szépen tud festeni)

nem tudom mivel foglalkozol,de ha elfogadsz egy tanácsot akkor foglalkozz a festészettel,mert nagy tehetséged van.Kár lenne elfecsérelned a tehetségedet..

(ha nem te festetted akkor is szép)

2010. máj. 12. 00:39
 6/22 A kérdező kommentje:
fuu hát koxike..igen én festettem de ez egy reprodukció.jelenleg is festészetet tanulok és pont azon filózok mit kellene tovább tanulnom.már mondták tobben megbanom ha nem tanulom tovabb ezt de az az igazsag ,hogy kisse lusta is vagyok hozza na meg nem erzem magam annyira tehetsegesnek .de pont tegnap kezdtem el rajta gondolkodni ,hogy talan megis ezt kellene tanulnom.tul sok minden erdekel es ezert nem tudok valasztani.de majd elvallik..de koxonom a pozitív válaszodat nagyon jolesett:)
2010. máj. 12. 00:45
 7/22 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik:) Főleg a színvilága, mert annyira jó ez a sötét háttér és benne az alakok. Olyna élénk:) bocsi kicsit rövidre fogtam, mert már alig látok olyan álmos vagyok:) 17/l
2010. máj. 12. 01:15
 8/22 A kérdező kommentje:
semmi gond már én is vagy 1 órája aludni készulok de valamit mindig találok ami itt tart:D de koszike a kommentet nagyon kedwes vagy:)
2010. máj. 12. 01:16
 9/22 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik.Kicsit irigy is vagyok mert én is szoktam rajzolgatni(nem festeni) néha de magamnak sose teszik amit csinálok.Viszont a tiedé nagyon jó.
2010. máj. 12. 08:40
 10/22 anonim ***** válasza:
Szúrnám a fosódat!
2010. máj. 12. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!