Segítsete k légyszíves fontos? (ha lehet ne bunkó válaszolókat köszi)
Figyelt kérdés
NEM SULI MIATT!!! 13 éves lány vok de nem suli miatt!!!!
Nagyon muszáj lenne itthon maradnom holnap nagyon fontos de nincs több szülői igazolásom és anyu nem enged el a dk
okihoz ha nincs bajom!Mivel jól tűröm a kajákat stb nem hánytam a meleg sós víztől sőt kiskoromban 1szer megittam 1 pohár sarat!Mondjatok légyszi könnyű recepteket amitől hányok méghozzá gyorsan és most mert reggel feltűnő...
régen hányingerem volt a fogkrémtől úgyhogy ez is szóba jöhet jah és a kecsapos víztől lehet hányni?
2010. máj. 11. 22:52
11/13 anonim válasza:
Egyél össze mindent, ami otthon van, aztán meg dugd le az ujjad. Vagy igyál étolajat :-) Én tuti kihánynám vagy kif*snám!
12/13 anonim válasza:
Képzeld be magadnak, hogy rosszul vagy... és tényleg rosszul leszel!
(Bár erre nem mindenki képes)
F/18
13/13 anonim válasza:
Igyál sós kávét, Attól tuti hánysz. Főleg, ha nem is kávézol. Egyszerűen cukor helyett sót tegyél bele, de javaslom, hogy egyből mosdó fölött igyad. Mikor kolis voltam, mindig ezt csináltuk, hogy ne kelljen suliba menni. Remélem tényleg nyomós okod van erre, mert ilyen korban még nem nagyon kéne lógni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!