Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Segítsete k légyszíves fontos?...

Segítsete k légyszíves fontos? (ha lehet ne bunkó válaszolókat köszi)

Figyelt kérdés

NEM SULI MIATT!!! 13 éves lány vok de nem suli miatt!!!!

Nagyon muszáj lenne itthon maradnom holnap nagyon fontos de nincs több szülői igazolásom és anyu nem enged el a dk

okihoz ha nincs bajom!Mivel jól tűröm a kajákat stb nem hánytam a meleg sós víztől sőt kiskoromban 1szer megittam 1 pohár sarat!Mondjatok légyszi könnyű recepteket amitől hányok méghozzá gyorsan és most mert reggel feltűnő...

régen hányingerem volt a fogkrémtől úgyhogy ez is szóba jöhet jah és a kecsapos víztől lehet hányni?

2010. máj. 11. 22:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha leírod, mi miatt akarod, akkor talán segítek. Mert amúgy nem vagyok híve a szülők átverésének és a lógásnak sem, de persze megértem, hogy vannak "vészhelyzetek", még egy 13 éves lány számára is. Szóval??? Miért is kell a tipp?
2010. máj. 11. 22:57
 2/13 anonim ***** válasza:

Te beteg vagy b*szd meg!

Egyszerűen csinálj úgy, mint aki suliba megy, de mégse... menj moziba, vagy akármi, ha már ennyire lógni akarsz.

Ne hánytasd meg magad, légy oly kedves.

2010. máj. 11. 22:58
 3/13 A kérdező kommentje:
Bp-en lakom... gondok vannak bőven nah mind 1 azért mert a szüleim kiskoromba elváltak és nem tartották a kapcsolatot de megszereztem az apám címét viszont anyám kiborulna ha megtudná ezért betegnek akarok tűnni hogy elmehessek hozzá
2010. máj. 11. 23:01
 4/13 anonim ***** válasza:
Kapcsold be az Echo tv-t.
2010. máj. 11. 23:02
 5/13 anonim ***** válasza:
Egyszerűen iskola helyett menj el... de jobb lenne, ha mindezd hétvégén tennéd, vagy esetleg suli után.
2010. máj. 11. 23:04
 6/13 anonim válasza:
Gondold vegig mit kapsz a suli helyett? MEGERI???? vagy talan megsem.
2010. máj. 11. 23:09
 7/13 anonim válasza:
És ha lemész suliorvoshoz? Megfoghatatlan panaszok - hányinger, fejfájás, hasfájás... Ha nagyon elesettnek tűnsz, hazaküld vagy szakorvoshoz... És hánytatnod sem kell. Viszont előbb-utóbb el kell mondanod anyukádnak a dolgot.
2010. máj. 11. 23:10
 8/13 anonim ***** válasza:
Az apád nem is az apád, anyád ezért nem akarja, hogy találkozzatok. A nagypapira hasonlítasz, nem? Itt a megoldás.
2010. máj. 11. 23:14
 9/13 anonim ***** válasza:
De mér nem tudsz suli után elmenni hozzá?? Vagy hétvégén? Vagy nem enged el anyud egyedül a városban, mert még csak 13 vagy?
2010. máj. 11. 23:22
 10/13 anonim ***** válasza:
csak egy kérdés: miért nem tudsz apáddal suli után vagy hétvégén találkozni???? akkor aztán bármit kitalálhatsz , hogy barátnődhöz mész vagy moziba vagy akármi..
2010. máj. 11. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!