Vámosi Lajosné Zsuzs kérdése:
Kötelzheti-e a munkáltató a konyhalányt arra, hogy iskolai tálaló konyhán főzzön, pl: tejbegríz, tejberizs, bundáskenyér, rántotta stb. Mivel végzettségét, végzettségét tekintve nem szakács?
Figyelt kérdés
2017. márc. 25. 22:05
1/1 anonim válasza:
Aki nem szakács, az nem főzhet. A fiam vendéglátóipari technikusit végzett, tanultak sütni-főzni is, mégsem helyezkedhetett el szakácsként, mert ételkészítés modulból nem vizsgáztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!