Hol szerezzek új barátokat? Böv. Lenn.
Gimibe járok elsős vagyok,az osztályomat egy csapatnyi nagyképű rib_nc teszi ki.., suli után, és hétvégén állandóan itthon ülök.. eddig ált.iskolából mikor hazaértem már "mentem is el.." és hétvégén is voltak programjaim. Ált. suliba mondhatni népszerű voltam, és mindig volt ki elhívjon valahova..
De most.. egész nap csak unatkozom, egyedül mit csinálok.. itt ülök a gép előtt, bámulom a tévét..és ráadásul folyamatosan zabálok unalmamba!:S
(sport lehetőség kizárva, egy sérülés miatt.. pedig szívesen sportolnék. )
nyitott vagyok másokra,szívesen ismerkednék.. de nem tudom,hogy hol szerezhetnék új barátokat..
Elég kis városban lakom, mikor valaki új embert megismertem pozitívan csalódott bennem,hogy azt hitte a "kinézetem alapján",(ami nem azt jelenti,hogy pi*saszoknyába járok, csak adok magamra)hogy valami nagyképű riban* vagyok.. pedig ez egyáltalán nincs így :\ ennyit az előítéletekről!
nem tudom mit tegyek, aki tud légyszíves segítsen.. :/
És az évfolyamodon nincsenek nem p*csák?
Egyébként ez nem előítélet szerinted?
első..
igen arra már én is gondoltam,hogy a volt osztálytársaimmal.. de ahogy néztem őket közösségi oldalakon, megváltoztak, és élik a saját ki "csapatukkal" az életüket..
utolsó, nem egyáltalán nem előítélek, nem te hallgatod azt egész nap,hogy kinek a fa*zához kinek volt köze, és hogy most pánikonunk kell hüde gyorsan mer a harmadik meg terhes..
arról nem is beszélve h ők v.mennyire utálják egymást.. múltkor fülem hallatára riba*ozták az "egyik barátnőjüket" de mikor megjött akkor "meg jaj de szééépvagy, gyönyörűvagyéletem :$"
ennyit erről.
évfolyamon van 1-2 csaj aki normális, de ők is így együtt vannak, de nem is hívnak nagyon el magukkal.. én meg nem fogok odamenni,hogy márpedig én veletek fogok menni!!!:@
tegnap ráírtam 2re msn-enen és mondták,hogy rég láttak és összefuthatnánk :)
köszönöm a válaszokat! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!