Hogyan szerezzek barátokat magányos vagyok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Mindig rengeteg barátom volt, haver is és rendes barátok is.
Sajnos elkötöztem onnan ahol eddig éltem, Bp-n lakom és nincsenek itt barátaim.
Igen tartom a régiekkel a kapcsolatot, de az nem ugyanaz mint napi szinten.
Az utcán nem szólíthatok le senki, moziba buliba ciki egyedül menni.
Oda csapódni valakikhez edzőteremben pl, vagy olyan helyen ahol nem ismernek szintén elég ciki.
A munkahelyemen nem olyanok akollégák akikkel lehetne.
Már mindent végig futtatam hol lehetne.
köszi
29L
2011. júl. 23. 18:37
1/5 anonim válasza:
Járj helyekre, ahol olyan emberek fordulnak meg mint te, a kondi pedig jó ötlet volt, nincs jobb hely, ahol együtt szenvednek az emberek és megértik egymást.xD keress egy közösséget, ami illik hozzád, az egyikkel összehaverkodsz, az bevisz téged.:D
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, de mivel senkit nem ismerek így elég nehéz találni egy olyan embert, aki "bevisz" ,,,nekem pont ez a gondom,,,legalább 1 vkit találni.:( mind1 majd lesz valahogy,,,,,
2011. júl. 24. 12:48
3/5 anonim válasza:
ne aggódj, nincs az az isten h össze ne hozzon téged az élet valakivel(:
4/5 anonim válasza:
HA gondolod adj msn t én bp i vagyok lehet tudnék segíteni :)
5/5 anonim válasza:
Remélem azóta már találtál barátokat! Én most pont ugyan ebben a helyzetben vagyok és nagyon rossz, kár, hogy nem Pesti vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!