Az idióta oszim folyton belém köt, mivel tudnám csesztetni az egész licin át?
Figyelt kérdés
Már elegem van, hogy 1folytában velem van el, nem rosszindulatú mondjuk, de belemer szólni az életembe és ez nagyon nem tetszik nekem. Még 3 évem van vele és egy hónapocska, és szeretném, hogy egyszerűen AZ ŐRÜLETBE kergessem őt, mert nem tűröm, hogy gúnyt űzzön belőlem a fél osztály előtt azzal, hogy folyamatosan komentál
Ötleteiteket szivesen várom ! 15/L
2010. máj. 11. 13:52
1/6 anonim válasza:
Na belőled is "jó" ember lesz. INkább törődj magaddal, használd ki,hogy fiatal vagy és eltartanak a szüleid.
3/6 A kérdező kommentje:
Szivatni akarom ezt a kretént
Értitek ?
2010. máj. 11. 14:14
4/6 anonim válasza:
az osztályfőnököd?:s nekem sem világos..
5/6 A kérdező kommentje:
Igen, az osztályfőnőköm
Nem értem miért érdekli annyira mit csinálok és mit nem a suliban és a sulin kivül, de nemis érdekel
Szóval olyan, mint amikor egy tanárt szekálnak , vagyis ezt akarom, ti nem szoktatok ilyet ? S erre várok ötleteket, mert ugyebár én sem szoktam eddig, de mostantól megpróbálnám legalább 1x...
2010. máj. 11. 14:34
6/6 anonim válasza:
Örülj, hogy érdekli mi van veled. Mit tesz még,amivel kiakaszt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!