Te te te kérdése:
Beteges gyerek vagyok, sok a hianyzas. Mi a megoldas?
Figyelt kérdés
Kiskorom ota nagyon beteges gyerek vagyok. Volt mar vashianyom meg b-is, szedem ra a gyogyszer meg allergi nem segitenek, na mind1 bem ez a lenyeg, hanem hogy amint kigyogyulik a min3 hetig tarto betegsegbol, soha nem erem el azt a makk egesszeget, rogton esek vissza valami madba, es ezert sokat hianyzom. Sokszor mar majdnem gondd lett belole. Nemtudjatok hogyan lehet ezt megoldani? Mert ugye, en nem tehetek arrol, hogy folyton veteg vagyok, es az oraszam olyan lehetetlen...2017. márc. 14. 22:58
1/2 anonim válasza:
2/2 A kérdező kommentje:
az a helyzet, hogy most megyek majd gimibe, szuleim pedig hallani sem akarnak a magatanulasrol a tenyek ellenere sem.
2017. márc. 15. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!