Hogy dekorálhatnám a szobámat?
Poszterekkel, ha tetszik, ledes izzósorral.
[link] Ha kinyomtatsz pár családi/baráti/állatos fotót, ez nagyon szépen mutat, szerintem.
Szia! :)
Mennyi hely van a szobádban? Ez sem utolsó szempont.
Mennyi, illetve mekkora bútorok vannak.. stb.
Szerintem a fehér-szürke bútorok nagyon hangulatosak egy rózsaszín szobában, én már idősebb vagyok, mint te, de tuti bejönne! :D
Én személy szerint nem szerettem poszterekkel, meg állatkás képekkel telerakni a falat, inkább pár barátról készült közös fotót függesztettem ki, illetve családi képekkel díszítettem.
Ha olyan ágyad van, köré is tehetsz égősort, sokat dob.
Esetleg jópofa falmatrica.
Ötlet: [link]
Ami még szerintem nagyon sokat dob, azok a növények, ha van lehetőséged akkor élő virágot tegyél, de a mű is hangulatos tud lenni. Ezt rakhatod a polcaidra, asztalra.
Parketta van a szobádban? Ha igen, akkor egy vidám mintázatú szőnyeg is nagyon jó lehet. Akár a hosszú szőrű is, csak azt macerásabb tisztítani:)
Pl: [link]
Nem tudom milyen ágyad van, ha sarokágy, akkor körbetudod rakni díszpárnákkal, ha francia vagy heverő akkor szép takaróval letakarni..
Igazából itt csak a fantáziád szabhat határt, főleg kiegészítők terén, mert aprópénzért be lehet szerezni dolgokat.
Amire figyelj, hogy ne nagyon színes dolgokat szerezz be, mert akkor papagáj szobád lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!