Ti mit tennétek?
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem... Először is: nagyon hosszú lesz... :D
Szóval. Az a helyzet, hogy szerelmes vagyok egy fiúba, és én is tetszem neki. Ezt egymásról tudjuk, igazából így... kerülgetjük egymást. Róla el tudom mondani, hogy elképesztően nyomul, én viszont ugyanúgy viselkedek vele, mint a többi barátommal. Mert ő az egyik legjobb barátom. Eddig nincs is semmi probléma. Viszont.. Az az érzésem, hogy járni akar velem. És én örülnék neki, de a szüleim kevésbé... A múltkor beszélgettünk a tesóm ballagásáról, ami 2 év múlva lesz, azon belül arról beszéltünk, hogy hány ember lesz ott. A testvérem mondta az anyukámnak hogy ugye azért nekem még nem számol partnert?? Én meg teljesen elszomorodtam... A családomban senki nem tudja hogy szerelmesek vagyunk, így ez elég nehéz... És a fiú, aki tetszik, eléggé utal arra, hogy szeretne velem járni. Ha megkérdez, mit mondjak? Hogy "Bocs, de a szüleim nem örülnének."??????
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!