Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

elég nehéz helyzetben vagyok mert 2 testvérem van és mind2 a 8általánost végig kitűnően elvégezte.... de nekem mostanában be-be csúsznak hármasok és táncra is járok és attól még nehezebb időtszorítani a tanulásra..:S

eddig kitűnő voltam de most úgy néz ki hogy nem leszek az... a probléma az hogy a szüleim elvárják hogy énis mint a testvéreim kitűnő legyek mert "Jóképességű vagyok"...de arra nemiss gondolnak hogy a testvéreim nem jártak táncra... mit tehetnék hogy elfogadják : Nem leszek kitűnő?

2010. máj. 10. 14:52
 1/7 anonim ***** válasza:
A tánc heti hányszor van?
2010. máj. 10. 14:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Mondd meg nekik, hogy a tánc miatt nincs annyi időd a tanulásra.
2010. máj. 10. 15:01
 3/7 anonim ***** válasza:

Mindig tegyél vesszőt a *mert, de, hogy* szavak elé, máris jobb jegyeket kapsz majd :)

a tánc ne legyen kifogás, dolgozz keményebben a jó jegyekért.

2010. máj. 10. 15:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, nem lehet véletlenül hogy a tánc az csak kifogás? Gépezés helyett tanulhatnál is most. Nem értem mi a gond.

Én is jártam tavaly táncra, mindenféle előkészítőre a központi miatt és volt időm mindenre. =) Nem hiszem hogy este ne lenne időd tanulni ha tánc van. És amúgy is... általános iskolában nem nehéz kitűnőnek lenni.

2010. máj. 10. 15:10
 5/7 haggyámán ***** válasza:

"Mindig tegyél vesszőt a *mert, de, hogy* szavak elé"

Nem kell mindig ezek elé vessző, csak ha úgy kívánja a mondat.

Amúgy szerintem nem veled van a baj. A szülőknek nem kellene máshoz viszonyítani téged, te nem ő vagy, te Te vagy. Próbáld ezt megértetni velük. Én is *Jó képességű* vagyok, mégse vagyok kitűnő. Simán 3,6-os átlagom van. De nem is érdekel, nekem ez tökéletesen elég. Ha tanulnék, lehetnék kitűnő, de annak semmi értelme, mert érettségi se a valóban ismert tudásra megy rá, hanem hogy mennyire tudsz logikusan gondolkodni. És ha szerinted a tánc fontosabb, mint hogy kitűnő legyél, akkor semmiképp ne hagyd abba a táncot.

2010. máj. 10. 15:22
 6/7 anonim ***** válasza:

óóóh istenem nekem is becsúsznak ez így sikerült oszt kész nem kell ezen filózni!

ha meg annyira kitűnő akarsz lenni hagyd ott a táncot

2010. máj. 10. 15:43
 7/7 A kérdező kommentje:

az kivan zárva, hogy a táncot abbahagyom!

köszi szépen mindenkinek:))

2010. máj. 10. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!