Ez mi ez nem tudom felfogni?
2010. máj. 10. 00:43
1/8 anonim válasza:
Ez igazi? Jujj, nagyon durva... :S
3/8 anonim válasza:
Ez valami betegség, és annak is egy durva fokozata. :( Én mindig elsírom magam, mikor látom, mert olyan kis ártatlan a szerencsétlen, és ahogy ott szopizik a cumisüvegből, egyedül, fekve.. nem öleli magához senki. Megszakad a szívem, ha látom.. :(((
Egyébként ez a baba, azt hiszem 11 napot élt. Olvastam róla valahol.
A gyengébb fokozatú betegeknek nagy dülledt kiálló szemük van.. nem jut eszembe a betegség neve.
4/8 anonim válasza:
Van egy betegség, aminek nem tudom a nevét. Azt a betegség még magzat korában kaphatta el, amiatt lett ilyen. Látszólag földönkívüli, pedig csak egy nagyon ritka betegsége van. Nem irigylem (a családját sem)
5/8 anonim válasza:
Én is olvastam erről a szegény picikéről. :(((( A sok ostoba meg Alien és egyéb neveken rakja fel a youtube-ra...
7/8 anonim válasza:
ÓÓ, vajon mit árthatott, hogy így kellett születnie?
És van egy pici, akinek a szíve a testén kívül van.Sajna nem tudom hol láttam, nem tudom belinkelni, de az is borzasztó.
8/8 A kérdező kommentje:
én jobban örülök annak ,hogy meghalt(lehet utálni)de vajon hányan csúfolták volna a mai világba?hol kapott volna munkát?lett volna párja ? szerintem nem és én örülök hogy vége a szenvedésének.
2010. máj. 10. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!