Kilátástalan az életem, mit lehet tenni? Változtatni akarok gyökeresen, segitenétek?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, nincsenek barátaim, mert képtelen vagyok megbízni bárkiben, nem tudom miben vagyok jó, mik a jó tulajdonságaim, milyen vagyok, teljesen idegen vagyok magam számára, és ürednek érzem magam, azt szeretném, ha ez megváltozna, a környezetemből adódóan is nehézkes, szeretetre vàgyom, és hogy legyen értelme az életemnek, úgy érzem megbolondulok, minden nap ugyanaz a monoton tevékenysèg, suliba, haza, és ennyi, lelkileg sem állok a toppon, meg akarok halni, jelentéktelen szarnak érzem magamat, és utálom ezt, írhattok privátot is, csak segítsetek, tényleg nincsenek kapcsolataim, akikkel megbeszélhetném, de változást akarok2017. márc. 1. 22:02
1/2 anonim válasza:
Szia, én amikor úgy éreztem ahogy te,mindig elkezdtem valami sportot. A legjobban a sportlövészet tetszett, ott lehetett fiús csajokkal találkozni és nem mellesleg koncentrációt igényel és lekapcsolja az agyad (és nen is kell hozzá sportos alkat!)
Szerintem a sport mindig jó,mert belecaöppensz egy csapatba,ahonnan új barátokat szerezhetsz és tiszta lappal indulsz ;)
2/2 csatrad válasza:
tudod vannak ezek a dolgok amiket lehet eddig eszre se vettel.
varazslatos kepessegeik vannak.
kepesek valahogy kajat teremteni a huttobe es bebugyolalni, hogy ne fazzal.
szerintem ha ilyen profik akkor lehet hogy rajtad is tudnak segiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!