Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudtok olyan magyar oldalt,...

Tudtok olyan magyar oldalt, ahol publikálhatnám a regényem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Írtam egy fantasy regényt, amit úgy szeretnék nyilvánosságra hozni, hogy nem kell érte fizetnem.(nem papír alapúra gondolok, hanem pl.egy weboldalra )

Több ismerősöm szerint nagyon jó lett, de ha lehet azért nem adnám hozzá a (valódi) nevem, a negatív visszajelzések miatt.

Válaszaitokat köszönöm!

2017. febr. 26. 12:36
 1/3 anonim válasza:
Szerintem hozz létre egy saját weboldalt és oda tedd fel. Reklámozás meg rengeteg módon torténhet.
2017. febr. 26. 12:44
 2/3 anonim ***** válasza:
facebook
2017. febr. 26. 13:16
 3/3 anonim válasza:

Nekem egy érdekes válaszom van rá. =D ugye a weboldalakat ritkán olvassák, de én például nem tudok olyan oldalról, ahol CSAK történetbeküldéssel foglalkozik, de négyről tudok - társoldalakról - aminek van egy 'Újság' részlege. Itt ha érdekes a történeted, (és van egy kicsi szerencséd), figyelemfelkeltő a cím, meg minden ilyesmi, rendszeres olvasókra találsz... Nos, itt lesz kicsit fura a válaszom.

Mégpedig négy neveldéről beszélek, és amint elmondtam, ezek társoldalak, de ezek közül a legnépszerűbbet fogom leírni. Tudom, kicsit nevetségesen hangzik, de a legtöbb ember emiatt az 'Újság' szekció miatt regisztrál, vagy ha pedig nem is ezért, akkor meg pláne nem a virtuális állatnevelésért. Sok az értelmes ember itt, a Társalgó - Tinik részlegnél van pár normális illető, akire ha ránézünk, meglepődünk hogy ide regisztrált. De szerintem ezt az oldalt érdemes kipróbálni, még e-mail sem kell hozzá. >< és.. *dobpergés* lehet nevetni. :D cicanevelde. ^^ tudom,. tényleg furcsa, viszont nekem megérte. :D (mivel többször lehet regisztrálni, és 2007-ben indult az oldal, 1.000.000 regisztrált van itt, bár sok felhasználó megszűnt az idők során, vagy nem használják. ha érdekel, írj ide vissza, és megadhatom a nevemet, hogyha kell, segítsek.)

2017. febr. 26. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!