Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tudnátok elmondani a...

Mit tudnátok elmondani a Károlyi Mihály spanyol-magyar tannyelvü gimnázium szóbeli felvételiéről? SOS holnap megyek .

Figyelt kérdés
Sziasztok!Nem sokára felvételizek ebbe a gimibe és kíváncsi lennék milyen kérdéseket tettek fel,amihez számológép szükséges.

2017. febr. 21. 17:43
 1/4 domaerio válasza:
Hogy sikerült a felvételid? Nehéz volt?
2017. febr. 22. 18:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Nehéz volt azért mert nagyon sok féle kérdés volt magyarból és matekból is. Matekból fogalom is volt én szépen kihuztam az oszthatóság definicioját és magyarból hallott szöveg alapján volt a szövegértés.Valamilyen irodalmi műből volt egy részlet amit felkellett ismerni(nekem az Egri Csillagok volt)és mondat elemzés is volt. :)
2017. febr. 23. 09:41
 3/4 domaerio válasza:
Hajaj! Én kedden megyek:) Akkor ez nem lesz könnyű menet:) Megkérdezhetem, hogy mennyi pontot vittél? Mit gondolsz, azèrt sikerült? Gondolom a szóbeli pontszámot nem mondják meg külön, vagy igen? Én előkészítőre is a suliba jártam és nagyon szeretnék bejutni. Abban bízom, hogy lesz ismerős tanár a szóbelin és akkor talán nem fogok annyira izgulni:)
2017. febr. 23. 19:49
 4/4 anonim válasza:
Én pénteken voltam szóbelizni a Károlyiban. Én is jártam ide előkészítőre és a szóbelinél az egyik magyar tanár volt szóbeliztetett. A feladatok nem voltak vészesek, az időpontok csúszása miatt bőven volt idő megoldani az összes feladatot. Úgy nézett ki a szóbeli, hogy húztál két számot, az egyik egy magyar feladatlap, a másik egy matek feladatlap. Magyarból 6, matekból 4 feladat volt. Magyarból az első feladatban egy versből volt részlet, ennek kellett a címe és a szerzője, volt szófajos feladat, szóelemekre bontás, egy szónak kellett hárpm ellentétet mondani, voltak mondatfajták és mondatelemzés. Volt a felolvasott szövegre válaszolvatós és húzni kellett egy cetlit amin egy szó volt és arról rizsázni ami eszedbe jut. Mateknál elmélet volt, igaz hamis indoklással, szöveges feladatok és egyenlet. Szerintem nem volt nehéz
2017. febr. 26. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!