Abortusznál a tágítás mennyire fáj?
nem kérek rosszindulatu kommenteket szimplán egy kérdést tettem fel.
nem tarthatom meg mivel iskolába járok szükös az anyagi hátterünk és albérletben lakunk.
csak szeretnék választ kapni a kérdésemre mert azért félek..
17 éves vagyok.
Szia! Én őszintén szólva nem emlékszem, mennyire fáj.
Viszont nagyon kérlek, gondold meg nagyon jól, amit tenni készülsz!
Nekem is volt abortuszom, és az azóta eltelt 16 évben kb minden nap (!!) megbánom.
Én nem tudtam akkor, hogy Ő ezt érzi, átéli, és hogy már embrió korában is szereti az anyukáját.
Most majd itt biztos a többiek leírják neked ezeknek az ellenkezőjét, de a pszichológiai kutatások ezt bizonyítják.
TUDOM, hogy a mostani közfelfogás szerint őrültségnek tűnik megtartani ezt a babát, de ha ott volnál az Ő helyében, talán el sem hinnéd,hogy az anyukád ki akar dobatni erről a finom, meleg, kuckós helyről őbenne.
Kérdezz meg sok olyan embert, aki fiatal anyukától, nehéz anyagi körülmények között született, hogy mostani eszével azt kívánja-e, bárcsak elvetette volna anno az anyukája!
És hogy jó lelkiismerettel dönthess, légyszi keresd fel a valasszukazeletet.hu-t, vagy az Alfa szövetséget, vagy a Kiáltás az életért-et, hogy segítsenek együtt gondolkodni, mielőtt végleges döntést hozol! Lehet, h lesznek pl. anyagiakkal kapcsolatban olyan jó híreik, amikről most nem tudsz! Aztán utána azt döntesz, amit gondolsz. Kérlek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!