Valaki használta már a wiro nevű behúzószalagot?
Az mitől jobb, nekem nem az áttolással van bajom hanem hogy szigszalagozni kell meg beszakad meg ilyesmi, a harisnyát már próbáltam de egy szar sok idő megy vele el, meg az is úgy tökéletes ha szigszalagozom.
Itt meg pont az a lényeg hogy gyors a csatlakoztatása meg gyors a leválasztása, van másik ilyen a piacon ami ilyenre jó. Meg most felcsavarok egy fejet hogy áttoljam majd azt lecsavarom rácsavarok egy harisnyát ami csak szenvedés felrakni, utána újra...
Eddig én a haupat használtam, viszont voltam egy előadáson ahol meg tudtam venni 20% kedvezménnyel ezt a wiro behúzót, annyit így megért, azóta is azt használom.
Jó választás volt mert szerintem csak a 3,8 mm et érdemes megvenni belőle. A nylon itt sem jó ahogy sehol sem, egyetlen egy bajom van vele hogy a betolást segítő kupakok elkopnak egy idő után de nem drága így vettem belőle egy pár csomaggal. Csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!