Szerintetek az durva ha már 12 évesen részeg valaki?
Figyelt kérdés
A múlt héten a haverokkal összegyűltünk hoztunk egy csomó pálinkát(mindenkinek jutott 1,5 dl)és leittuk magunkat.Összehánytam a házat.Azóta megbántam és rosszul érzem mgam miatta .2010. máj. 9. 11:19
1/11 anonim válasza:
Kipróbáltad.Túl vagy rajta. Ha megbántad, és legközelebb felnőttfejjel iszol, akkor nincs ebből komoly baj.Csak nehogy megismételd!
2/11 anonim válasza:
Én is túlestem rajta 13 évesen és lány vagyok. Tanultam belőle, többet ért, mint bármilyen kioktatás.
3/11 anonim válasza:
Én 13 vagy 14 évesen voltam először részeg, már nem emlékszem igazából, de végülis nem bántam meg. Mondjuk én több mint 5 deci vodkát ittam és attól se hánytam, de persze úgy bebaszcsiztam mint a fene.
De visszatérve a kérdésre, szerintem annyira nem dúrva, egyszer az emberek többsége túlesik ezen. Nem kell rosszul érezned magad.
4/11 anonim válasza:
"bebaszcsiztam"
az agysejtjeidet vesztetted el, nem a gyomortartalmadat
5/11 anonim válasza:
Ez olyan furcsa nekem, én 22 évesen rúgtam be úgy istenigazából, először. De így legalább tudod milyen, és máskor nem fogsz kísérletezni.
Csak majd idősebb korodban.
6/11 haggyámán válasza:
Hát elég "dúrva". Ráérek még ez. Majd 16 felett nyugodt szívvel.
7/11 anonim válasza:
még annyit, hogy szerintem ezzel csak az a gáz, hogy valakinek megtetszik, mert jó kedve lesz a piától, elmúlnak a gátlások stb. és hajlamos lesz minden buli előtt megismételni. Mi is úgy mentünk bulizni, hogy előtte üljünk be valahova "alapozni", azaz hogy kerüljünk jó hangulatba. Elég könnyen bele lehet ebbe folyni.
8/11 anonim válasza:
Nézőpont kérdése, ha jólesett semmi baj. Bár én már 26 vagyok soha sem ittam alkoholt, nem tudok viszonyítani!
9/11 anonim válasza:
Én először 13 évesen (csak 3 hét volt a 14. szülinapomig) rúgtam be. A tesóm akkor 12 volt. Ráadásul, hogy még szebb legyen, egy esküvőn rúgtunk be elég szépen. Másnap égtünk mint a Reistag. Nem volt kellemes élmény a rokonok szemébe nézni. De nem bántam meg. :D Azóta nem voltam részeg, egyhamar nem is leszek. :D
10/11 anonim válasza:
Ja, annyi lemaradt, hogy nem durva.
15/l
13.08-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!