Túl rövid a lővér zár nyelve, mit lehetne csinálni (SOS)?
Kifelé hozni az ajtón található ellendarabot? Bár az csak ideiglenes lehet és tényleg csak arra jó, hogy csukva maradjon amíg valaki nem támaszkodik neki.
Ha van hely a tok és az ajtó között + a zsanér lehetővé teszi, akkor állítani az ajtón?
Visszavinni és kicseréltetni a zárat egy hosszabb kinyúlásúra nem opció?
Nem csak az Elzett gyárt 55/55-ös bevésőzárat - bár lehet nincs hosszabb, ebben nem vagyok biztos.
Néztem az adatlapot, az egynyelvű kivitel rázárva 19 mm-re jön ki (a kétnyelvű 20-ra, szóval nincs lényegi eltérés). Mekkora a hézag a tok és az ajtó között, hogy ez nem éri át?
Biztos, hogy ez a hossz a probléma?
Mi a helyzet mondjuk az ajtó állításával? Vagy a zárlemezzel? (ami a tokra van csavarozva)
Az alternatíváról a zárboltos tud esetleg felvilágosítást adni.
De mégis, soroltam néhány egyéb lehetőséget, azok közül valamelyik?
Utóbbi csak átmeneti megoldásként - bár gondolom beltéri ajtó, szóval annyi erővel egy cipőt is oda lehet tenni és az is megtámasztja hogy be legyen hajtva.
Akkor marad az, hogy megkérdezed a zárboltban, hogy létezik-e az ilyen méretűből hosszabb nyelvű.
Vagy - igaz régen volt a kezemben ilyen zár - megnézed mennyi az eltérés és át lehet-e szerelni a nyelvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!