Ha textilből varrok egy fiú babát, annak hogy tudok rövid hajat csinálni?
Figyelt kérdés
Ráadásul olyan haj kéne, ami felül szőke, alul pedig barna vagy fekete. Valami ilyesmire gondoltam: [link]
Vagy több szőkével. Szóval hogyan kell rövid hajat csinálni a babának?
2012. júl. 18. 11:00
1/7 anonim válasza:
Színátmenetes fonatlat vegyél. Nagyon pici öltéssel szálanként kell felvarrni. Persze ha nem játéknak lesz, akkor mondjuk két szálat is varrhatsz egyszerre.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem értem, hogyan tudnék színátmenetes fonalat használni. Elfelejtettem említeni, hogy egy igen nagy, másfél méteres babáról van szó.
És az említett eljárás eredményeként a babának eláll a haja, vagy a fejéhez simul? Nekem előbbire lenne szükségem.
2012. júl. 18. 21:17
3/7 anonim válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
Színátmenetes fonalunk nekünk is van, de azt nem tudom, hogyan érjem el vele a kívánt hatást.
2012. júl. 19. 14:21
5/7 anonim válasza:
Felvágod, úgy hogy felül a szőke alul a barna legyen vagy ahogy akarod, és úgy varrod fel,egy kicsit macerás de így lehet megoldani. Az elálló szálakat meg úgy, hogy teszel bele rövidebb szálakat is.
6/7 A kérdező kommentje:
Akkor eleve egyszerűbb két fonalat használni, nem?
2012. júl. 20. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!