Mi a véleményetek erről a Blogról?
Figyelt kérdés
Szerintem elég érdekes nem régen csinálták...és most találtam pár perce...kissé elgondolkoztam rajta...
2010. máj. 8. 21:32
11/20 A kérdező kommentje:
Ebben van vmi...nagyon szépen fogalmaztad meg! Tetszik a stílusod! És csak úgy poénból még egyet is értek veled...:D
2010. máj. 8. 21:59
12/20 haggyámán válasza:
Egyszerűen van saját véleményem, amit ki is tudok fejezni. Ja, és engem is sokáig óvtak. De szerencsére kezdek önállósulni. Átérzem, hogy mit élhet át ez a lány. Engem is piszkáltak általánosban, mert nem volt minden második szavam káromkodás. Nem mondom, hogy "hú de tapasztalt vagyok", de sok mindent megéltem.
Amúgy ezt nem bírom magamban, hogy másokról tudok véleményt alkotni, de a saját ügyeimet egyáltalán nem tudom rendezni.
13/20 A kérdező kommentje:
Ismerős érzés...én 18 vagyok, de vannak dolgok, amelyekhez nem árt a segítség...
2010. máj. 8. 22:23
14/20 haggyámán válasza:
Ha gondolod, nekem írhatsz. Én is 18 vagyok.
15/20 A kérdező kommentje:
Ez meglepő...jóval idősebbnek hittelek...vhogy a környezetemben senki nem gondolkozik így ahogy te vagy én!! :D
2010. máj. 8. 22:30
16/20 haggyámán válasza:
Sajnos kevés olyan fiatal van, aki szívesen használja a gondolatait. Pedig mindenkinek lehetne ilyen gondolkodásmódja. Csak egyszerűbb az "értem én, de leszrom" hozzáállás. Én úgy gondolom, hogy az ember ott segítsen, ahol tud. Azért is válaszolgatok itt, a kérdésekre. Imádok azzal eljátszani, hogy egy kérdésből megpróbálom kitalálni, hogy fiú-e vagy lány, milyen idős lehet, külsőre hogy nézhet ki. De megint elkalandoztam. Hétfőn tudtam volna ennyit írni magyar érettségin. ;(
17/20 A kérdező kommentje:
Ismerős érzés :) Jó, hogy vannak még ilyen emberek...
2010. máj. 9. 12:29
18/20 haggyámán válasza:
Vannak, csak ők a normálisabb fajta, akik nem menőznek, hogy így meg úgy berúgtam a hétvégén. Persze én is szoktam inni, de tudom mikor kell abbahagyni.
20/20 A kérdező kommentje:
Én tegnap olvastam és van...
2010. máj. 15. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!