Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a blogról?

Mit gondoltok erről a blogról?

Figyelt kérdés

Most találtam rá, és én nem hiszem el, hogy ilyen van. :(:(

[link]

Én érzem rosszul magam, ahogy olvasom..

Ti hogy vagytok vele?

2011. máj. 25. 13:54
 1/8 anonim válasza:
Te írtad?
2011. máj. 25. 13:58
 2/8 A kérdező kommentje:
nem, most találtam.
2011. máj. 25. 14:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Százával vannak ilyen írások a neten. Vegyük figyelembe, hogy itt egy felnőtt emberről van szó, talán ez egyfajta öngyógyítás a számára, de ahogy olvasom, azt is írja, hogy tudja, mit kéne tennie, de nem teszi, mert... "mert" az mindig van, de a legfőbb oka az az ilyen dolgoknak, hogy kényelmesebb együtt élni a régi sérelmekkel, mint elindulni a változás útján.
2011. máj. 25. 14:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Pedig van ilyen, hidd csak el, és még ennél rosszabb is.
2011. máj. 25. 14:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szegény.:// Többet biztos nem fogok panaszkodni h mien szar életem van ezek után.://
2011. máj. 25. 14:03
 6/8 A kérdező kommentje:
De nemértem. Főleg az apját..:/:/
2011. máj. 25. 14:05
 7/8 anonim válasza:
100%
most nem azér, nekem is szar, de ennyire nem, az is lehetne, hogy fake az egész, ne nevezzetek érzéketlennek!
2011. máj. 28. 15:27
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
nyugodtan hidd el.én is hasonlókat éltem át annyi különbséggel,hogy nekem nem az apámmal volt probléma hanem anyám bánt velem így.igazából az összes különbség az író és köztem,hogy én még nem tudok elköltözni és megtanultam megvédeni magam akár fizikai erővel is.
2011. máj. 28. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!