Akik mennek a Megasztárba erre a válogatásra azok kapnak érte pénzt?
Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 20:28
1/4 anonim válasza:
Szerintem tuti vannak benne ilyen fizetettek is,mert ezek kb 3 válogatáson vannak túl. Nagyon gáz.
3/4 anonim válasza:
Senki sem kap pénzt, szerintem inkáb azok adnak be pénzt akik nem fehér bőrű vagy külföldi állampolgárú gazdag országból származó vagy országban élő emberek, akik alapból azért fizetnek hogy majd a végén nyerjenek, és így megy a zsírozás, mert az "egzotikus" emberek akik 100miliós villákban laknak, vagy csak van 1 budán aztán nem is használják mert külföldön élnek, szóval borzalam szerintem
hosszú voltam de lényeges.
4/4 anonim válasza:
Szerintem a "bikicsunájos" faszi tuti kapott.... és minden hozzá hasonló ütődött!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!