Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen munkalehetőségek...

Milyen munkalehetőségek vannak Kapuvár és Csorna 5 km-es körzetében?

Figyelt kérdés
Ennek a két településnek a vonzáskörzetében, jó állapotú megfizethető ingatlanokat kínálnak eladásra. Érdemes itt ingatlant vásárolni ? Vannak cégek amelyek több embert foglalkoztatnak? A nagyobb vállalatok mind Győrben és Sopronban tömörülnek, itt mi a helyzet?
2017. febr. 16. 06:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Errefelé ahol olcsó az ingatlan, onnan jellemzően többet kell menni a munka irányába. Mindkét városban vannak munkaadók, csak kisebb a választék munkahelyből.

Mondjuk Csorna vonzáskörzetéből a legtöbb településről van járat Győr felé - legfeljebb aki szerencsétlen helyen lakik eltömegközlekedik az életéből napi 2*90 percet. Én is csináltam, de nagyon nem szerettem.

2017. febr. 16. 07:20
 2/4 anonim válasza:
Interfa Kft. Szany .Képesítés nélkül betanítanak többféle feladatra is. Van asztalos,kárpitos,összeszerelő üzemrész és a nőknek varroda is. kb. 500 embert foglalkoztatnak. Most emeltek fizetést is, mindig van felvétel.Sok eladó ház is van...
2017. febr. 16. 08:34
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ingatlan vásárlás előtt állunk a párommal 7 millió a keret. Győrben és a környező falvakban ennyiért nem kapni házat. Az ingázás valóban rossz, én jelenleg napi 100 km ingázok autóval.
2017. febr. 16. 10:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Győrben és a környékén még a duplájáért se.

A szanyi Interfán kívül Csornán talán a "tejporgyár" és a Hantech a legnagyobb munkaadók. De kisebb cégek is vannak.

Kapuváron pl. Provertha; Veszkényben a Metna és a Novomatic; Enese Kaco... De ezek csak a nagyobbak, amik elsőre beugranak és az elérhető környéken vannak.

A kisebb településeknél szerintem előbb nézd meg a közlekedési lehetőségeket, utána az ingatlanokat, mert helyben elég limitáltak tudnak lenni a lehetőségek.

Megnézheted pl. Tétet is. Ott is van munkalehetőség (pl. Sokoró) és busz is Győr (25 km) meg Pápa irányába, mégis olcsóbb.

(Győrszemere nem véletlenül olcsóbb, ott meg kell nézni melyik utcában vesz az ember házat.)

2017. febr. 16. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!