Milyen munkalehetőségek vannak Kapuvár és Csorna 5 km-es körzetében?
Errefelé ahol olcsó az ingatlan, onnan jellemzően többet kell menni a munka irányába. Mindkét városban vannak munkaadók, csak kisebb a választék munkahelyből.
Mondjuk Csorna vonzáskörzetéből a legtöbb településről van járat Győr felé - legfeljebb aki szerencsétlen helyen lakik eltömegközlekedik az életéből napi 2*90 percet. Én is csináltam, de nagyon nem szerettem.
Győrben és a környékén még a duplájáért se.
A szanyi Interfán kívül Csornán talán a "tejporgyár" és a Hantech a legnagyobb munkaadók. De kisebb cégek is vannak.
Kapuváron pl. Provertha; Veszkényben a Metna és a Novomatic; Enese Kaco... De ezek csak a nagyobbak, amik elsőre beugranak és az elérhető környéken vannak.
A kisebb településeknél szerintem előbb nézd meg a közlekedési lehetőségeket, utána az ingatlanokat, mert helyben elég limitáltak tudnak lenni a lehetőségek.
Megnézheted pl. Tétet is. Ott is van munkalehetőség (pl. Sokoró) és busz is Győr (25 km) meg Pápa irányába, mégis olcsóbb.
(Győrszemere nem véletlenül olcsóbb, ott meg kell nézni melyik utcában vesz az ember házat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!