Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Harry Potter rajongók egy...

Harry Potter rajongók egy kérdés!?

Figyelt kérdés

Először is. Mivel én is HP rajogó vagyok, úgy döntöttem belekezdek egy fanfictionba.

A kérdés azzal lenne kapcsolatos, hogy az egyik szereplőnek meghal az anyukája. A történet szempontjából ez fontos, viszont nem tudom mibe haljon meg. Egyelőre nincs harc, ő nem is halálfaló, nem is Rend tag. A betegség nem passzolna a sztoriba. Olyan esetre gondolnék, mint a mugliknál egy autóbaleset. Valami ötlet?

2017. febr. 11. 15:37
1 2
 1/13 anonim válasza:
Elektromos áramütés. Ételmérgezés esetleg.
2017. febr. 11. 16:58
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ.:) Az ötleted nem rossz, de én valami varázslatosabbra gondoltam.(Mármint ami jellemzőbb a varázsvilágra. Tudom, hogy nehéz kérdés, nem azért mondom, hogy belekössek. Ezért nincs ötletem nekem sem :(
2017. febr. 12. 15:24
 3/13 anonim ***** válasza:
Bájitalbaleset... valami speciálisat főzött otthon (akár hozzákapcsolhatod a történeted további szálához, hogy pontosan mi volt az).
2017. febr. 12. 20:49
 4/13 anonim ***** válasza:

Vagy valamilyen legendás lénnyel kapcsolatos baleset, akár ez is kapcsolható... ha már áramütést említett az előző hozzászóló, pl. az elektromos angolna varázslatos is egyben.

Hoppanálás közben amputoportáció?

Animágiát gyakorolt és nem ment az átalakulás? Animágus alakjában érte baleset?

2017. febr. 12. 20:53
 5/13 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi a válaszokat Neked is!!

A bájitalbaleset nagyon jó ötlet, és tényleg, ennek a bizonyos embernek a halálát tervezem hozzákapcsolni a további szálakhoz. Te mire gondoltál, hogyan?? (azért nem akarom, hogy helyettem megírjátok a sztorit, csak a véleményedre lennék kíváncsi, mert úgy látom jó ötleteid vannak :D )

Ami még nagyon tetszik, az az, hogy animágus, és átalakulás közben éri baleset. Ezzel is rengeteg szálat tovább lehet fűzni.

Jelenleg e kettő között vacillálok (bájital, animágia)

Még egyszer nagyon köszönöm az összes választ, rengeteget segítettetek :)

2017. febr. 14. 16:54
 6/13 anonim ***** válasza:

félresikerült hopp-por használat

félre sikerült átok kiszórása

2017. febr. 14. 20:54
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Az összekapcsoláskor tudni kéne nagy vonalakban a további szálat. Így csak példát tudok írni: mondjuk azzal kísérletezik a szülő, hogy a százfűléfőzetet hogyan lehet módosítani, hogy fajok közti transzformációra is alkalmas legyen. Valamit eltol, így robbanás következik be - amihez a főzet hozzáér, minden megfagy, szülő meghal. Csodás módon a szoba sarkában játszó gyerek (későbbi főszereplő) életben marad, és később kiderül, hogy érti azon állatfajok beszédét, amiknek valamilyen része szerepelt a főzet receptjében... hosszas kutatás után derül ki, hogy azért élte túl, mert gyerekként a fájós torkára kalapkúra-bájitalt kapott, ami semlegesíttette a randalórszarv-robbanás fagyasztó hatását, de a fajok közti transzformációt biztosító alapfőzet hatását integrálta a hangszálakra.
2017. febr. 14. 23:08
 8/13 A kérdező kommentje:

Azta! Elég részletesen leírt példa :D Tetszik, de én nem akarok ennyire bonyolult sztorit, ami ennyire összetett ( főleg h a kémia amúgy sem az erősségem :D

Igazad van, az ötletekhez tudnod kéne a szálakat. De azért köszi

2017. febr. 15. 16:13
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha gondolod, írj privátban. Hol fogod publikálni?
2017. febr. 15. 19:07
 10/13 A kérdező kommentje:

Merengőre tervezem, mert tudom, hogy oda csak azok mehetnek, amiknek van minőségük. Így ha felkerül, már azzal elértem valamit.

Elég jó ötleteid vannak, még így is, hogy nem ismered a sztorit, szóval le a kalappal. Ha kell valami segítség rögtön írok, az biztos :)

UI.: Egyébként azt megtudhatom, hogy lány vagy vagy fiú?! Nem azért, csak ha írnék jó lenne tudni. Meg amúgy is :)

2017. febr. 15. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!