Harry Potter rajongók egy kérdés!?
Először is. Mivel én is HP rajogó vagyok, úgy döntöttem belekezdek egy fanfictionba.
A kérdés azzal lenne kapcsolatos, hogy az egyik szereplőnek meghal az anyukája. A történet szempontjából ez fontos, viszont nem tudom mibe haljon meg. Egyelőre nincs harc, ő nem is halálfaló, nem is Rend tag. A betegség nem passzolna a sztoriba. Olyan esetre gondolnék, mint a mugliknál egy autóbaleset. Valami ötlet?
Vagy valamilyen legendás lénnyel kapcsolatos baleset, akár ez is kapcsolható... ha már áramütést említett az előző hozzászóló, pl. az elektromos angolna varázslatos is egyben.
Hoppanálás közben amputoportáció?
Animágiát gyakorolt és nem ment az átalakulás? Animágus alakjában érte baleset?
Nagyon köszi a válaszokat Neked is!!
A bájitalbaleset nagyon jó ötlet, és tényleg, ennek a bizonyos embernek a halálát tervezem hozzákapcsolni a további szálakhoz. Te mire gondoltál, hogyan?? (azért nem akarom, hogy helyettem megírjátok a sztorit, csak a véleményedre lennék kíváncsi, mert úgy látom jó ötleteid vannak :D )
Ami még nagyon tetszik, az az, hogy animágus, és átalakulás közben éri baleset. Ezzel is rengeteg szálat tovább lehet fűzni.
Jelenleg e kettő között vacillálok (bájital, animágia)
Még egyszer nagyon köszönöm az összes választ, rengeteget segítettetek :)
félresikerült hopp-por használat
félre sikerült átok kiszórása
Azta! Elég részletesen leírt példa :D Tetszik, de én nem akarok ennyire bonyolult sztorit, ami ennyire összetett ( főleg h a kémia amúgy sem az erősségem :D
Igazad van, az ötletekhez tudnod kéne a szálakat. De azért köszi
Merengőre tervezem, mert tudom, hogy oda csak azok mehetnek, amiknek van minőségük. Így ha felkerül, már azzal elértem valamit.
Elég jó ötleteid vannak, még így is, hogy nem ismered a sztorit, szóval le a kalappal. Ha kell valami segítség rögtön írok, az biztos :)
UI.: Egyébként azt megtudhatom, hogy lány vagy vagy fiú?! Nem azért, csak ha írnék jó lenne tudni. Meg amúgy is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!