Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tudok aludni? és...

Hogyan tudok aludni? és abbahagyni a GTA San andreast?

Figyelt kérdés

tegnap Hajnali 2-kor lefeküdtem 7-kor iskolába mentem 2-4-ig aludtam, utána megittam egy Monster energia italt mert már nem birtam ébren maradni. elötte nap délután 4-től éjjel 2-ig GTA San andreas-al játszottam! most is 4 óra óta GTA San andreassal játszok! Probáltam aludni, de nem sikerült és mindíg Visszalépek a San andreasba, A Másik mikor megpróbálok aludni nagyon, szinte szörnyen fájni kezd a fejem de annyira hogy úgy érzem mindjárt felrobban!

Sehogysem tudok aludni? Ez az energia Italtól lehet(K) Tegnap este 18:30-kor ittam Monster energia Italt!

A Másik meg nem birom abbahagyni A GTA San andreas Játékot folyamatosan ezzel játszok pedig már vagy 50x-er végigjátszottam, de amikor megunom akkor meg MTA-zok!

Hogyan tudok aludni és abbahagyni a GTA-t?

***am még csak 14 éves vagyok***

2010. máj. 8. 02:25
 1/3 anonim ***** válasza:
ne kapcsold be a gépet és aludni is kellene... kb ennyi a gyógyszer. az hogy játékfüggő vagy, senkit nem érdekel, ja és pont leszarjuk, hogy csak 14éves vagy. ha ezzel hirtelen rajitani akartál, hogy te milyen kemény vagy, hogy ennyit tudsz játszani akkor elárulom nem jött össze. szia. :)
2010. máj. 8. 03:44
 2/3 A kérdező kommentje:
kabd be nem rajítami akarok, mert azt sem tom mi az?
2010. máj. 8. 10:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Töröljétek le a kérdést!!!!! (Én nem tom hogy kell)
2010. máj. 9. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!