Kirakhat-e a lakásból? Több lent.
Figyelt kérdés
3 éve,hogy egy fedél alatt lakunk a lakótársammal.Magát az albérletet ő intézte,de a főbérlő is tudja,hogy együtt vagyunk.(Még..)Rájött a bolondóra,és ki akar rakni.Nő vagyok,kiszolgáltam,mostam,takarítottam utána- szóval ő,megjegyzem 160 kg,szinte mozogni sem tud-tehát még szinte ápolási ellátásra is szorult stb.Szóval "csicska" voltam.külön szobában élünk természetesen.Mi jogon alapon terrorizál,-már teljesen kivagyok-.Megteheti-e,vagy miután valami oknál fogva, -mert a tulajdonos- a "haverja",hogy kirak,kaphatok-e valami szükséglakást,mert nincs senkim,nincs kihez forduljak.Helyzetem kilátástalan.Megaláz,belémrúg,a helyzetem tarthatatlan-már minden megfordult a fejemben.....Kérem aki tud -érdemben- segítsen nekem.2017. febr. 4. 17:55
1/1 anonim válasza:
hát ha van szerződésed az albérletre akkor nem tehetnek ki, főleg, hogyha rendesen fizetsz mindent... De ha valóban így viselkedik veled, akkor szerintem inkább nézz másik albérletet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!