Csak én vagyok ilyen kocka?
Figyelt kérdés
Valamikor hétvégente amikor nincs semmi különösebb dolgom segíteni se kell anyuéknak meg semmi felkelek 10kor leülök 11kor és kb este 8ig ülök a gép előtt játszok msn-ezek stb... csak az a baj hogy hamar eltelik így az idő, ja meg egy nap minimum gépezek 4órát, amúgy szoktam focizni is és edzeni , de ez akkoris kicsit fura:S2010. máj. 6. 22:11
11/15 anonim válasza:
hehehe nem vagy kocka... én hétköznap du. 4-11ig gépezek, hétvégén reggel 9-től este 11ig :)
12/15 anonim válasza:
22/f
San andreas multiplayert
meg
COD: united offensive-ot is
13/15 anonim válasza:
TÉVES. Kockának nem a játszó-msnező személyeket mondjuk. KOCKA az, aki programozik, photoshopozik, weblapot csinál, rendszergazda, hálózati izébigyó stb.
14/15 anonim válasza:
nekem még fizetnek is azért mert gép előtt nem csinálok szinte semmit:D
napi 12 órában:D
15/15 A kérdező kommentje:
kockának azt a személyt is nevezik aki valamiféle módon beszűkül, ez lehetne valaki tv- néző és úgy kocka mert rászűkült mivel szinte csak azt csinálja semmi mást ideje nagy részében
2010. máj. 7. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!