Balizs kérdése:
Romániában hol lehet venni "rubik kocka"-játékot? (3x3)
Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 12:31
1/4 anonim válasza:
Játék boltban, nagyobb postákon,vasútállomási kis boltokban, Alexandra könyváruházban szoktak lenni fából, ajándék boltban, de lehet neten is tudsz rendelni. Nem vagyok oda való de ezek jutottak eszembe.
2/4 A kérdező kommentje:
a netten már probáltam de nem szállitanak romániába sajnos de azért kosz a va
álaszt
2011. aug. 1. 16:33
3/4 anonim válasza:
Szerbusz székelykoma!
hát tudja van az a hegy az a nagy magos...Na az. Azon túl kérem szépen 15 km-erre lesz egy patak, a közegellenállása lassú és kérem ne idjun belőlé. Azt a patakot követve lesz egy tisztás székely komákkal tele. No ott jobbra és menjen 3 km-t, míg egy egy nádból fonott tető házhúz nem ér rá lesz írva "Bult" (há mi csak úgyhíjuk székely-teszkú)ott be jobbra a 3. ajtó akarom mondani sor és ott a 1/5, 2/5 környékén lösz a magyar játékok. A szürke marhast elvesszük onnan és mögötte lesz. Vigyázzon már csak 1 von belőle!!!
Jó egészséget kívánok.
4/4 A kérdező kommentje:
nem pont ijenre sza'mitottam de k'o'sz
2011. aug. 12. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!