Aki skinhead az visszatud ebből az egészből "lépni"?
Van egy fiú akit szeretek (nem járunk) és nagyon cuki haja VOLT imádtam a haját(is) és tegnap láttam hogy lenyiratta kopaszra...majd később mondta h muszáj volt mert skinhead és stb meg majd megkérdezte hogy nagyon csúnya így erre én h "nem vagy csúnya de nekem jobban bejöttél hosszú hajjal".
Amúgymeg teljesen kiakadtam tőle....
Most nem az h beleszólok vagy valami,mert igaz semmi közöm hozzá..de ahogy kinéz vele😨
Esküszöm mikor megláttam k*rvára kiakadtam,szószerint frászt kaptam..
Amúgymeg ő 14 éves.
Kérlek szépen ne jelentsétek a kérdést,mert nagyon kiakadtam, nagyon félek h így marad a "haja".😨😨😨
A legtöbb fiatalnál ez "divat". :)
Egyébként gondolom ilyen szélsőjobber nagymagyarkodó skin lett belőle, kérdezgess tőle történelmi kérdéseket valszeg nem fog tudni válaszolni rá és talán felhagy az egésszel. :D Az is elég, ha megkérdezed tőle a 19 megyét, vagy a teljes Himnuszt...:D
2-3 éve én is ilyesmi voltam, annyi kivétellel, hogy sose volt hosszú a hajam és ilyen emberek közt nőttem fel.
Most is ugyanazt vallom, csak a koncertek, ivászat nem nagyon érdekel, nem lázadozok hanem inkább dolgozok.
Bármiből vissza lehet lépni, ki lehet ábrándulni.
Ezek nem örök életre szóló elkötelezettségei.
Főleg, ha eddig nem volt ilyen stílusú.
Kérdezd már meg tőke, hogy mit jelent az?, hogy náci.
Lehet ml g ő -id meglepődbe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!