Skinhead veszhelyzet! Nem ertem, avagy most mi? Ki? hogy?
Figyelt kérdés
Most akkor vannak skinek akik nem rasszitak...akkor ok mitol lesznek skinek?
Van 2csoport az oi es a bonehead akik rasszistak ill neonacik
De akkor mi a kulombseg?
ha skin csajnak erzem magam de hosszu a hajam es nem oltozom mindig rockosan ill skinesen attol meg skin vagyok? Mitol lesz valaki skin? Attol h szeretem az allamom,Hungarista vagyok? Ejjjmama nem ertem xd
A skinek akik nem rasszisták,nem tudom az, öltözködésüktől lesznek skinek.Az OI inkább punk,a bonehead azok meg a kőkemény nácik.A skin csajsziknál nem feltétel a kopasz fej,és attól mert Hungarista vagy se náci se rasszista se semmi nem leszel,csak hazaszerető,amúgy én is Hungarista vagyok.
2015. nov. 12. 21:42
2/7 A kérdező kommentje:
Miert hivjak oket felso jobboldalinak?
2015. nov. 12. 21:56
3/7 anonim válasza:
Felső jobboldaliról még nem hallottam,szélső-jobboldaliról igen,és hát mert (egyértelműen) nekik a fehér faj az egyetlen amit emberszámba lehet venni.Amúgy a "skinhead"ség az 50-es 60-as években jött létre,Angliában,csak a későbbi rasszizmusuk miatt él az a tévhit,hogy a németektől származik maga a stílus.
2015. nov. 12. 22:03
4/7 Flagstaff válasza:
SZÉLSŐ jobboldali az, te! :-) Az országgyűlés termében elfoglalt helyek alapján mondják ezt politikai csoportokra, hogy szélső jobb, szélső bal, balközép, stb.
2015. nov. 12. 22:04
5/7 anonim válasza:
#4-es: A "bal" és "jobb" kifejezések ebben a kontextusban abból erednek, hogy a francia forradalom idején alakult parlamentben a forradalmibb frakciók bal felé, a királypártiak jobb felé ülnek. Ahhoz nincs köze, hogy ma hol ülnek.
Kérdező: Attól, hogy szereted az államod, nem leszel hungarista, csak nacionalista. Ami még nem feltétlen jó dolog.
2015. nov. 12. 22:09
6/7 anonim válasza:
Nem tudom, én cigány vagyok, utálom az összeset és gangsta rappet hallgatok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!