Egy kis Visszatérők ( The 100) spoiler?
Első évad vége felé járok, és már most imádom. Folyamatosan nézem a részeket, de nem bírom ki. Válaszolnátok ezekre a kérdésekre?
1. Finn tényleg meghal, és ha igen, tényleg Clark öli meg, hogy ne szenvedjen?
2. Létezik olyan, hogy Clark és Bellany?? (😘)
utolsó: igen már tudom. És én nem is a "kfélős" részre vagyok kíváncsi.
de azért köszi
Kedves Kérdező
Tudom már kicsit régi a kérdés,de írtad,hogy már a 4. évadod nézed te is.
na mi a véleményed most? Bellarke jelenetre szerinted van esély?
Sziasztok! En 2015 ota nezem a sorozatot, akkor kezdtem el amikor a masodik evadot adtak es azonnal beleszerettem es hogy oszinte legyek azota is a kedvenc sorozatom mar 5-szor vegigneztem es meg ennyi utan sem tudom megunni. Mindig alig varom az uj evadot.Nekem a magyar szinkron ennyi ev eredeti hang utan nagyon nem jon be de az eddig leadott reszeket szinkronosan is vegigneztem es a vegere mar egeszen hozzaszoktam. Nagyon szivesen beszelgetnek valakivel a sorozatrol mivel nagyon kevesen neztek magyarorszagon mielott elkezdtek szinkronosan adni igy nem nagyon volt lehetoseg csak a kulfoldi barataimmal tudtam kibeszelni a sorozatot.
Lattam mindenki irta hogy ki kivel hozna ossze Clarkeot... En ugy voltam vele hogy Finnel soha nem tartottam oket jo parosnak a masodik evad soran azt akartam hogy osszejojjon Bellamyvel de miutan Lexa megjelent rahottem hogy Bellamyvel nagyon jo csapatot alkotnak de parkent nagyon nem illenek ossze (foleg hogy a 4.evad 4.resze utan nagyon megutaltam egy idore Bellamyt). Szemely szerint en nagy Clexa shipper vagyok mert szerintem baromi jol osszeillettek es kiegeszitettek egymast es tanultak egymastol. Foleg az tetszett hogy Clarke miatt Lexa sokkal jobb ember lett.
Ha valaki szivesen dumalna a sorozatrol nyugodtan irjon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!