Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a probléma? Vérnyomás?

Mi a probléma? Vérnyomás?

Figyelt kérdés

Elő szokott fordulni hogy nehezen alszom el, de minden este szoktam aludni elegendő 7-8 órát, ennek ellenére napközben, olyan fáradt vagyok hogy valamikor elalszom! Sokszor fáj a fejem, de a legrosszabb hogy szinte egész nap le vannak ragadva a szemeim. Ennek oka lehet a vérnyomás? Volt egy iskolai felmérés nemrég és aznap szintén elég fáradt-kábult voltam, a vérnyomásom ~90/70 volt, és az orvos reakciója: -Jézusom te élsz még?

Most akkor ez miért van? :S Hogyan lehetne általánosan megnövelni a vérnyomást? Mert szintén van hogy sokszor szédülök amikor felállok, ez szintén a vérnyomás miatt van. Kérek valakit aki ért ezekhez a dolgokhoz, segítsen!

2010. máj. 6. 21:03
 1/1 anonim ***** válasza:

Logikus lenne a vérnyomás, ám van egy barátom akinél hasonló értékeket rögzítettek, és még sincsenek nála ilyen tünetek.

Jobb lenne ha felkeresnéd a háziorvosod, aki megvizsgál egy kicsit. Egyébként a fáradékonyságnak, aluszékonyságnak oka lehet a helytelen étkezés is, például.

De amúgy meg örülhetsz hogy nem olyan magas mint nekem, 140/80. Akkor is ilyen mikor baromi fáradt vagyok, és ez bizony eléggé megterheli a szívet.

2010. máj. 6. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!