Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért csúfolnak így? Jelent...

Miért csúfolnak így? Jelent ez valamit?

Figyelt kérdés

Az osztálytársaim már fél éve hangyászcsicskának meg hangyacsubinak (vagy hangyacsupi-ezt nem értem tisztán és egyszer rákérdeztem hogy minek neveztek és akkor nevettek, hogy vinnyog a hangyászmókus) csúfolnak.

Jelent valamit a hangya?

2010. máj. 6. 18:06
 1/9 anonim ***** válasza:
42%
Lehet, hogy minden szorgalmit megcsinálsz, amit házi feladat után adnak. De ez nem baj, szard le az ilyen lusta dedós hülyéket ;)
2010. máj. 6. 18:08
 2/9 A kérdező kommentje:

Amúgy nem tanulok sokat. Meg okos sem vagyok nagyon.

De mindig cak ezt a hangyászt mondják, strebónak sosem csúfoltak. És ha kérdezem miért hangyász akkor röhögnek és annyit mondanak, hogy "mert egy hangyászcsubi vagy.

2010. máj. 6. 18:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mit jelenthet, de eleg otromba osztalytarsaid vannak, hogy igy csufolnak... Vannak amugy baratnoid az osztalybol, vagy mindenki ekkora osgyoker??
2010. máj. 6. 18:16
 4/9 A kérdező kommentje:
Van egy barátnőm de őt is csúfolják, csak őt máshogy.
2010. máj. 6. 18:17
 5/9 anonim ***** válasza:
55%
Nem gondolkodtál még el azon, hogy lehet hogy hasonlítasz egy hangyászra?
2010. máj. 6. 18:19
 6/9 A kérdező kommentje:
De nem hasonlítok. Még szépnek is mondható vagyok.
2010. máj. 6. 18:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor meg irigyek! Szard le, ne alacsonyodj le a szintjukre. Ha meg egyszer igy hivnak, huzd fel a szemoldokod, aztan vagj egy fejet, uljon ki az arcodra h milyen szanalmas aki csufol. Es ne foglalkozz vele, ha latod, h nem erdekel h csufolnak, akkor elvesztik az oromuket, ne reagald le... es akkor felhagynak vele.
2010. máj. 6. 19:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Engem meg 9.-be folyton lelezbiztek, meg a barátnőmet is, csak mert ők nem tudják milyen egy igazi barátság..leszartam. Mostanra egy csomóan irigyek rám :D Hülyék az emberek.
2010. máj. 6. 20:47
 9/9 anonim ***** válasza:

18.16. vagyok:

Jut eszembe engem is csufoltak 9.ben es nem is tudom miert: volt egy rosszindulatu, de nagyhangu es "dominans" lany osztalytarsam,aki valamit beadhatott a tobbieknek, mert egyik naprol a masikra azt vettem eszre, h butak velem es kinevetnek es csufolnak. Nem tudtam mire velni. Nem tartott sokaig, mert nem volt alapja azt hiszem :S. De nagyon szarul esett.

Ne foglalkozz vele, peregjen le rolad, rolam is lepergett.

25/L

2010. máj. 7. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!