Aki tud valamit a Goda-revival Kft-ről?
Hello! Engem is érdekelne a dolog...megtudtatok már valamit?
Üdv.
Sziasztok!
Valakinek sikerült valamit megtudnia? Engem is érdekelne!
Áááá.....nagyon mézesmadzagos...konkrét munkahely leírás, 9 eurós órabér - míg mindenfelé 5-7 euró még az "ígéret" is, tegnap olvastam egy figyelmeztetést az express oldalán: [link]
Nagyon rizikós...bárhol bukható a dolog, akár a kiutazást megelőzően, akár érkezéskor, akár fizetéskor...
senkitől pozitív visszajelzést még nem láttam, csak az ígéretek földje, mit 1700-1800-as években Amerika, fél Európa kivándorolt, volt akinek bejött, de sok volt a kálló...:)
Valaki minden referencia nélkül előre pénzt kér - ez lehet a hülyék tanácsa is - viszont a rizikó nélkül nincs kockázat elv is teljesülhet, hát ezzel élnek nagyon sokan vissza s tisztelet a kivételnek, ha van!
Ha a pénz már ott van, ő már nem bukhat. Találtam egy másik ilyen hirdetőt is, aki 15e.-ért regisztrál, ill. küld szerződési nyomtatványokat, utánvéttel...hjajjj már...:(
Szeretnék már olvasni egy pozitív visszajelzést, de az sem kizárt, hogy ők is olvassák itt a "gyanúfalat" s bedobnak egy-két kamu sikersztorit.
Kiben bízhatunk, ha már a Hagyó-ban sem lehet?(pislogó szemek smile)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!