Aki tud valamit a Goda-revival Kft-ről?
Az apeh fekete listán szerepel! Na és számoljunk 20 ember * 20000= 400000
Ja igen és honnan tudod te éppen hanyadik vagy a fizetésben 19-edik vagy a 32-edik? Ha elértük a 20 főt a többieknek visszafizeti a pénzt?
Kívánom, legyen sikeres hát a szerződés valamint munkavállalásod! Örömmel vennénk szerintem többen is ezt - valamint azt is, ha tájékoztatnál minket a további fejleményekről...
Üdv.
Szerintem senki ne dőljön be ilyen fantasztikus lehetőségnek.Én is ki akarok jutni külföldre melózni,de ez kamu szerintem.Én nem utalok senkinek előre semmit!
Ha javasolhatok valamit, mindenkinek van ismerőse kint,inkább próbáljon azokon keresztül kijutni.
1, nem leszel egyedül
2, már van aki tud segíteni kint is
3, tudod hogy mire vállalkozol
ÉN NEM JAVASLOM HOGY BÁR KI IS UTALJON ENNEK VAGY BÁRMELYIK MÁSIK CÉGNEK ELŐRE!!
Sajnos sok emberrel találkoztam aki befizette a pénzt munkát pedig nem kapott a Goda kft-től. HA valakinek biztosított munkát az írhat ide a fórumra de szerintem ilyen nem létezik!!!
Előre utalni tényleg nincs értelme, a közvetítő a munkáltatótól kapja a közvetítői jutalékot, ha előre kér valaki pénzt az tuti le akar húzni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!