Nem hogy unalmas életem van, de szeretnék rajta változtatni változást szeretnék. Tovább lent. Hogyan lehet ezen változtatni?
Figyelt kérdés
Na az van, hogy nem hogy unalmas az életem, de nem vagyok olyan mind a többi srác, hogy cigizik, pijál, vannak sok barátai, jár ki, diskoba stb.. szoval nem unatkozik el van foglalva.. én nekem olyan életem van, hogy 19 leszek lassan, és a szuleim már megszokták úgy érzem, hogy még mindig a "kis kikko" leszek nekik :D mert mindig otthon vagyok, panaszkodnak, hogy ezt nem értem még azt.. nem értek bizonyos dolgokat, nem tudom felfogni.. aztán hogy miért nincsnek barátaim, keressek barátnőt magamnak, aztán hogy nem tanulok akor nem fogsz kelleni senkinek.. aztán jon a vallás, vállasos vagyok, keresztény, akkor régen olyanokkal volt "szerencsém" akik nem voltak keresztények.. valahogy akkor valami mondott volna valamit, hogy nem jo amit csinálok.. meg van keresztelve a lány, de nem hisz Istenben. Na akkor ezt komolyan vedtem, de most ahogy hallom, hogy a mai világban mind1 hogy keresztény vagy sem, arrol megy, hogy az ember boldog legyen.. Csajozással az van, hogy volt olyan idoszak, hogy egyik lány jott ment másik szintén és így tovább.. de valahogy ez is abbamaradt, mert joforman nincs szerencsém normális lányra.. Nem szeretnék anyámék nyakán lenni, de még önállo sem tudok lenni.. nehéz .. nem tudom mit csináljak... gondolkodom hogy elkezdek tornázni, mert szeretném a hasamot kiformálni kicsit és az izmaimat is.. legyek kicsit izmos.. talán ennyi az életemrol ahogy élek most :D még annyit hozzátennék, hogy ahogy említettem nem járok sehova csak bent ulok a nyégy falnál, és depkározok .. szeretnék változtatni ezen, de nem tudom mivel kezdeni.. nagyon hiszek abban, hogy ha lenne kapcsolatom az 320 fokkal megváltoztatna engem .. Várom a tanácsokat :)2017. jan. 26. 21:51
1/1 anonim válasza:
Szerintem meg éppen hogy unalmas életed van én mindig is arra törekedtem hogy teljesen különbözzek az összes osztálytársamtól és azt szerettem amikor különcnek, különösnek, furának neveztek nem akartam sohase hasonlítani senki másra. Azt kérded mit tegyél hogy ne legyen unalmas életed legyenek barátaid, barátnőd? Csak azt tudom mondani hogy alakítsd ki a saját személyiséged döntsd el hogy milyen ruhákban jársz ezeket akár filmből is veheted pl: tavasszal rövidnadrághoz pulcsit hordasz póló nélkül vagy mindig hordasz sálat vagy fejhallgatót amit csak akarsz a másik hogy a stílusodra figyelj oda pl: ne csinálj olyat hogy egyszer hülyét csinálsz magadból egyszer meg csöndes vagy figyelj arra hogy mindig ugyanazt a személyiségedet add. Ja és a legfontosabb MINDIG SZARD LE AMIT A TÖBBIEK MONDANAK RÓLAD ne törődj velük ha kiröhögnek vagy ha lenéznek ha te úgy érzed menő vagy tuti lesznek meg páran akik így gondolják. Persze most kérdezhetnéd ennek mi értelme meg hogy ez nem fog segíteni de hidd el hogy ha kitűnsz a tömegből oda fognak figyelni rád és akkor az életed új irányt fog venni. UI: Személyes tapasztalat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!