Lottón mindenkinek ugyanannyi esélye van nyerni vagy azt is manipulálják a bankok vagy a Szerencsejáték zrt?
"Semmit nem tudsz a rendszer működéséről"
Hmmmm...
van egy számítógép. Ezen van egy program. Ezt ellenőrzi egy közjegyző - rögtön itt az első lehetőség: MIVEL ellenőrzi? Mert, ha bármi olyannal, ami a számítógépen van (vagyis az fut az ellenőrzésnél), akkor az semmit nem ér.
Ugyanígy, a számítógép hardverébe is bele lehet nyúlni, és akkor szintén semmit nem ér az ellenőrzés.
Ez idáig két lehetőség volt, amihez nem kell beszervezni a közjegyzőt sem.
Nem egy számítógépen, nem egy hálózaton belüli gépeken stb. vannak tárolva az adatok. Régebben valaki jó hosszan leírta a rendszert, s biztonságát.
De a kérdés nem erről szól, már erősen offolunk
Ha manipulálva lenne, az lenne a célja hogy ne nyerjen senki. Mégis vannak nyertesek, akkor az mi? Azt ne mondd hogy ők a gyanút elterelő nyertesek, hogy azért mégis legyen motivációja az embereknek játszani.
Pont olyan fasságokat beszélsz mint aki a chemtrailben, a lapos Földben, a háttérhatalmakban meg hasonlókban hisz, és nem csak saját magát áltatja velük hanem másokra is megpróbálja az összeesküvés-elméletet ráerőltetni a 'mindenki hülye csak én nem'-elvvel.
Na komoly... most már összeesküvés-elméletet gyártok... nem vagy semmi. Az ilyen beszólásokat hanyagoljuk már. Ez az egész egy spekuláció, köze sincs az általad említett "összeesküvés"-hez.... komolyan mondom mindjárt lelkiismeret-furdalásom is lesz, hogy ki merészeltem ilyet írni xD
Szerinted minek van ott az a szájbab*szott kérdőjel a mondat végén? Isten áldja az ilyen birkákat...
Ami azt illeti eléggé az volt :S
De így már nekem ciki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!