Szerintetek is kicsit rossz lett Dancsó Péter?
Figyelt kérdés
Régebben jobb volt, szerintetek ?2017. jan. 22. 20:48
1/10 anonim válasza:
A régi filmkritikás videóit bírtam, de a mostani majomkodása szerintem is fárasztó. A törzstábornak viszont úgy látszik ez kell.
2/10 anonim válasza:
Vesszen el a dzsungel rengetegében és falják fel a majmok.
4/10 Gábor19... válasza:
Mára már eröltetettek a videói.
5/10 anonim válasza:
Szerintem csak a humora változott, és szerintem nincs ezzel baj! Tapasztaltabb lett, és látszik, hogy szeret szórakoztatni és nem a hírnév hajtja :)
6/10 Dan Romeo válasza:
Ötödik válaszoló: Ja, nem a hírnév hajtja. Hanem a pénz. :D
7/10 anonim válasza:
Tényleg jó volt régen, most már erőltetett. Olyan lett, mint a Gálvölgyi show.
8/10 Gábor19... válasza:
Mist megint mély ponton van:D
9/10 anonim válasza:
"Kicsit" Nagyon rossz lett! Sajnálom, de ez az igazság! Régebben valóban jobb volt! A kritikái voltak a legjobbak! De ez a mainstreamkedés, bohóckodás nem tudom, miért kellett neki! Eladta magát, sajnos, alaposan!
10/10 anonim válasza:
A "kicsit rossz" nagyon enyhe kifejezés. Szegény Dancsó (Kancsó) Peti NAGYON rossz lett az évek alatt. Szinonimák: szar, fos, trágya, kaki, stb, stb. Kár érte, mert régen még nagyon jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!