Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Unatkozom. Mit csináljak? :D

Unatkozom. Mit csináljak? :D

Figyelt kérdés
Valami ötlet, hogy mivel tengessem az időt? :D
2010. máj. 6. 08:43
 1/10 anonim ***** válasza:

menjünk el együtt ciprusra bikinibe (ha te is lány vagy) és koktélozzunk, napozzunk a tengerparton és szórakozzunk :D ááá jó is lenne :S meg beülnénk pízzázóba XD na jó kicsit túlzásba vittem a kívánságokat xD :D

am én is uncsizom :S

2010. máj. 6. 08:52
 2/10 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, és ez jól hangzik. :D Kár, hogy csak álom. :(
2010. máj. 6. 09:01
 3/10 anonim ***** válasza:
háát igen :) régóta szeretnék tengerparta utazni csak soha nem jön össze ... :) midig közbejön vmi sajna
2010. máj. 6. 09:02
 4/10 anonim ***** válasza:
ásíts
2010. máj. 6. 09:23
 5/10 anonim ***** válasza:

Honfoglaló vagy nézegesd ezt:

[link]

:)

2010. máj. 6. 10:42
 6/10 anonim ***** válasza:

Süss pizzát! :D

(mondjuk ebédre.) Nagyon egyszerű, a hoxa oldalán találtam. Én ezt sütöm a családnak (tésztáját), és semmivel nem rosszabb, mint amire órákat szánsz. Nem tudom otthon laksz e anyuddal, vagy már egyedül, van e saját pénzed. (Én a hawaiit szoktam, ezt írom le neked)

(1)A lényeg, kell hozzá:

TÉSZTÁHOZ:

fél kg liszt

fél kocka élesztő (büdös, de nem romlott! :D)

kb egy pohár langyos víz

1 evőkanál olaj

csipet só

egy teáskanál cukor

SZÓSZ:

kisebb konzerv sűrített paradicsom

oregánó

bazsalikom

majoranna

őrölt babérlevél, vagy egy levelet összetördelsz apróra, mint a fenti fűszerek)

bors

kis fej vöröshagyma

1-2 gerezd fokhagyma

1 evőkanál olaj

kis cukor

(zsálya, kakukkfűt tehetsz még, én nem tettem)

FELTÉT:

csomag szeletelt bacon

15-20 dkg pizzasonka

20 dkg trapista sajt

marék kukorica

szeletelt ananász

(2)A sütőt begyújtod közepes lángra teszed, így előmelegíted.

(3)A tésztát összetrutyizod (ha kézzel csinálod az ékszereket vedd le) A élesztőt bele kell tördelni.

(4)Egy tepsit kikensz vékonyan olajjal (szélét is), majd szórsz bele egy kis marék lisztet, hogy nagyjából mindenhova kerüljön.

(5) a trutyit (tésztát) beleteszed, majd ha van kis sodrófád, azzal és/vagy kézzel elegyengeted.

(6) Beteszed a sütőbe, amíg megcsinálod a feltétet. (Ha gyakorlatlan vagy, akkor várj még a betéttel, addig takard le egy konyharuhával, és ne tedd hideg helyre!)

(7) A kukoricát (pláne, ha mirelit) tedd fel egy kis vízzel és vegetával főni, majd leszűröd.

(8) A vöröshagymát, fokhagymát vágd apróra. -A tésztát, ha nem tetted még, már beteheted a sütőbe- A vöröset tedd fel az olajjal, majd ha üveges, hozzáteszed a sót, fokhagymát és a paradicsompürét, kicsit összefőzöd.

(9) hozzáteszed a szósz többi fűszerét.

(10) Kiveszed a tésztát (legalább 10-15 percet legyen benn) rákened a szószt, majd ráteszed a feltétet, olyan sorrendben, ahogy tetszik, de a sajt ugye legfelülre kerüljön.

(11) Visszateszed a sütőbe, mid a sajt kicsit meg nem pirul, vagy ahogy szereted...

Remélem, ha megcsinálod ízleni fog. :)

2010. máj. 6. 11:06
 7/10 anonim ***** válasza:
menj el helyettem edzésre:)
2010. máj. 6. 14:53
 8/10 anonim ***** válasza:
www.szertar.com csinálj meg minden kísérletet. Én is azt szokatam csinálni amikor uncsizom. Majdnem az összes kiskanalat meghajlítgattam.
2010. máj. 6. 17:19
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

11:06-nak: Köszönöm a receptet, majd kipróbálom. :DD

2010. máj. 6. 18:13
 10/10 anonim válasza:
szórakozz a telefonoddal
2013. júl. 10. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!