Ki szeret esőben sétálni?
Figyelt kérdés
És ernyő vagy esőkabát nélkül.2010. máj. 5. 18:59
2/14 anonim válasza:
én imádok : )
olyan jó amikor elázok,és zenét hallgatok közben
lehet ,hogy hülyének néztek de eszméletlenül szeretem amikor esőben sétálhatok :$
3/14 anonim válasza:
én imádok főleg ha még az ég is dörög és most pont ilyen az idő :D mondjuk magányosan nem olyan jó kiállni:S
4/14 anonim válasza:
hát én nem xD legyen mindig nyár és Sun. de neem? most is tönkre fogja tenni ez a ratyli idő a kirándulásomat, mert ilyen sz*r helyen fekszik ez az ország ahol ilyen az idő =(
5/14 anonim válasza:
ha nagyonnagyon esik és nincs más dolgom szeretek. a csöpögős takoyn esőt nemszeretem.
7/14 haggyámán válasza:
Én szeretek, de csak ha nem jövök vagy éppen indulok valahova. Hanem elkezd esni és magamtól kimegyek, nagyon megnyugtató. :)
8/14 anonim válasza:
én futni imádok esőben :) meg nézni az esőt bentről :) annyira jóó :)
9/14 anonim válasza:
jé, most is esik :D amúgy csak társaságban szeretek esőben sétálni, amúgy unalmas
10/14 anonim válasza:
Én. ^^ Meg esőben szeretek hintázni is. *-*
Egyszer mindenképp próbáljátok kis. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!