A fiúk miért nem válaszolnak a kínos kérdésekre?
Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 17:25
11/13 anonim válasza:
Szerintem ez egy pozitivan értékelendő gesztus.Egyrész gátlásos az illető,és cikinek tartja elmondani az igazságot,viszont nem egy hazug disznó,nem talál ki kamulegendákat magáról, tehát egyik választási lehetőséget sem tartja számára megfelelőnek,és így úgy dönt,hogy inkább nem szol semmit.Így nem kerül kínos helyzetbe,és nem játsza el hazugsággal/ami késöbb kiderülhet/ a becsületét. Én is voltam már ilyen helyzetben,amikor valaki forumon pofátlanul azt kérdezte,hogy voltál-már nővel valaha? forumon nem szokásom hazudni,mert az egy olyan hely ahol igazán őszinte lehet az ember,nem kell a képmutatás mint a valóságban.De egy nicknévnek egy idő után /más forum,nem ez a full teljesn anoním/ van valamiféle tekintélye így vagy úgy,ami alapján bekategorizálják, nem jó ha ciki dolgok miatt ezen csorba esik.
12/13 anonim válasza:
Szerintem az hogy valaki nem volt nővel az nem ciki,egy csomóan kamuznak ezzel kapcsolatban.De lehet azért lépett ki,mert sok fiú nem tudja,ahogy lány sem hogy hogyan kérdezen rá,hogy járna e vele,ez nehéz dolog,ez nem ciki,csak nehéz.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. szept. 28. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!